2777
2789
عنوان

کسی هست رشته حسابداری خونده باشه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 68 پست
من اصلا نمیدونم علاقه دارم یا ندارم فقط میخوام برم یه رشته بازار کار داشته باشه برای مهاجرت خوب باش ...

منم دوست دارم یه رشته خوب قبول بشم ، دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 20 بودن نمرات موفقیت در کار تضمین نمیکنه برای موفقیت در کار تاکید میکنم کار باید درک مفهومی و ...

من درک مفهومی و قدرت درک تحلیل برای رشته حسابداری باید بالا باشه؟ 

کلا پایه شغل حسابداری روی قدرت تحلیل ودرک مفهومی هست 

درسته؟ 

عزیزم 20 بودن نمرات موفقیت در کار تضمین نمیکنه برای موفقیت در کار تاکید میکنم کار باید درک مفهومی و ...

بله صد درصد که قدرت تجزیه و تحلیل میخواد اگه کسی قدرت تجزیه تحلیل نداشته که سمتش نره بهتره من پاسخ به سوال استارتر که گفتن ریاضی داره گفتم که ریاضی فرمول خودش و داره حسابداری هم فرمول خودش داره

.

چند سالته من 19 هستم تجربی بودم ولی میخوام از ریاضی ها رشته انتخاب کنم

۲۰ سالمه ، دوس دارم مامایی ، اتاق عمل ، هوشبری از این جور چیزا قبول بشم . پارسال تو لیست یکی با رتبه ۳۲ هزار علوم آزمایشگاهی آورده بود من با ۲۲ هزار نیاوردم

بله صد درصد که قدرت تجزیه و تحلیل میخواد اگه کسی قدرت تجزیه تحلیل نداشته که سمتش نره بهتره من پاسخ ب ...

بله من گفتم خود رشته ریاضیات انچنانی نداره ولی درک ریاضیات برای موفقیت در کار لازمه