2777
2789
عنوان

تاخیر گفتاری

130 بازدید | 19 پست

سلام به مادران عزیز 

پسرم دو سال و نیمشه یه دهتا کلمه می گفت تا اینکه بردمش گفتاردرمانی از اون روز دیگه نمیگه نمیدونم چکار کنم . دارم دیوونه میشم . از وقتی دنیا اومد خیلی جلو تلویزیون می گذاشتم . توجهش کمه. واکنش به اسمش بد نیست . خیلی کارهارا بلده نمیخواد انجام بده ازش میپرسم یا جیغ میزنه یا ول می کنه میره . خیلی کلافه است . بیرون موندن از خونه برای زمان طولانی را نمیتونه تحمل کنه . دکتر بردم تشخیصی نداده فقط شربت امگا و ژله رویال داد . اگر باهاش بازی کنیم میاد بازی می کنه وگرنه فقط غر میزنه پارک و طبیعت را خیلی دوست داره ساعت ها بازی می کنه بدون اینکه خسته بشه .تو خونه هم زیاد میدوه . اگر کسی بچش اینطوری هست و تحربه ای داره خواهشا در اختیار منم بزاره از همتون ممونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تست اوتیسم دادی براش؟

تیکر تولد سه سالگی پرنسس اولم وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عزیزم منم پسرم ۲سال و نیمشه.فقط بعضی کلماتو میگه و اصلا جمله بندی نداره.همش سرش تو گوشی و تلویزیونه.تا میخوام باهاش تمرین کنم از خنده غش میکنه و به مسخره میگیره.همه چیزم میدونه خداروشکر ولی اصلا حرف نمیزنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

دختر من ۲ سال و ۹ ماهشه دایره لغاتش خیلی محدود بود میبرمش گفتار درمانی تلوزیون کم کردم جیغ زدن تو این سن طبیعی ولی بازی خیلی دوست داره همچیم متوجه است

تیکر تولد سه سالگی پرنسس اولم وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
وای پسر من میچینه دلیلی داره؟

اوتیسم البته باید ببینی علائم دیگه ای داره به چشماتون نگاه میکنه ؟ از چیزای چرخشی خوشش میاد؟ متوجه وسایل آسیب زا هست؟ 

کلا پسربچه به چینش قطاری علاقه دارن ولی این رفتار کنار یک سری علائم دیگه ممکنه علتش اوتیسم باشه

ببخشید چه علائمی؟شما میدونید؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
2810