2777
2789
عنوان

هر کس که وکیل هست بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 35 پست
شماوکیلی؟؟خب انسان هم قرار نیست که حتما با مجرم زندگی کنه که حق بهش بدن ،بنظر شما شکاک بودن جز رفتار ...

از لحاظ قانونی میخواستم بگم که اگر شکایت کردید بدونید کار ساختی در پیش دارید و آماده باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهری که توی فامیل و اشنا تهمت به زن میزنه جرمش چیه؟خودش خیانت کرده الان به من انگ میزنه.یهم الارثشو ...

اول اینک بایددید چی گفته تههدید بوده یاتوهین 

حساب هاشو ک پرینت میگیرن میفهمن ک کی خالی کرده متوجه میشع

اول اینک بایددید چی گفته تههدید بوده یاتوهین حساب هاشو ک پرینت میگیرن میفهمن ک کی خالی کرده متوجه می ...

توهین و تهمت بهم خیانت کرد.الان رفته همه جا جار زده من بهش خیانت کردم.با یه زن وکیل دوسته.الان سه ساله.و من چند ماه اخیر فهمیدم.تمام راه و چاهو نشونش میده.حسابشو چند ماهه باهاش کار نمیکنه که مثلا بگه بی پوله اما زیاد داره.همش یا قولنامه س یا وکالت.امیدم به یه سهم الارث بود که اونم چند ماه پیش رفته سندشو تفکیک کرده.بهم گفتن چون چیزی به اسمش نیست به عنوان مستثنیات دین رفع توقیف میشه.

خیلی پسته بخاطر هوا و هوس پشت پا زد به زندگی ۲۳ساله.زنه یه پیر دختر ۴۱ساله س که چند سال از منم بزرگتره 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
شاهدداری ثابت کنی ک افتراوتهمت بهت میزنه ثابت کنی 3ماه زندان داره

نمیدونم بابن شهادت بدن یا نه.اگه به شاهد باشه اون راحت میتونه صدتا شاهد با پول بخره.بخدا پسر خودمو با پول خرید یه ماشین بهش داد منو فروخت😭😭داغ من خیلی سنگینه جز خدا کسی رو ندارم.الانم میگه نمیزارم یه هزاری گیرت بیاد.میگه باید هر جوری بودم قلول میکردی و زندگی میکردی😭😭😭یه بچه ی سه سالو نیمه دارم دوماهه ازم گرفته میگه تا مهریه نبخشی نمیزارم رنگشو ببینی.شکایت کردم اما هنوز رسیدگی نشده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
من درکت میکنم خودمم خیانت دیدم ولی شکایت کردی توچه مرحله ای هه الان؟

تازه شروع کردم فعلا مه یه رو تو مرحله ی اجراییه ثبت هستم.برای حضانت بچه مم اقدام کردم.

برادر از خدا بیخبرش گولم زد همش میگفت صبر کن بزار خونه رو جابجا کنه میایم دنبالت .الان گم و گور شده.بنطرتون میتونه بچه مو نیاره؟تو این دوماه شب و روز منتطر بودم.الان فهمیدم رفتن روی روان اون طفل معصوم کار کردن یه حرفایی یادش دادن ادم شرمش میاد.بچه م تازه سه سالو نیمشه.ما یکسال ببشتره که دعوا داریم.یعنی  بچه م پارسال که دوسالو نیمش بود من با خودم بردمش جای بد و که صحنه های بد دیده.فقط اوج حقارت و بیشرمی اون نامردو ببینید.من حتی نمیزاشتم کسی جلوی بچه م حرف بد بزنه که یاد بگیره

نه نمیتونه

شما میدونید نامه اجراییه برای حصانت و قرار ملاقات بچه چقدر طول میکشه؟وکیل میگفت بدون مهلته یعنی چی؟گفت نامه شو گرفتم براش ابلاغیه هم نمیره مگه میشه اینجوری؟