2777
2789
عنوان

واقعا کارم زشته بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 136 پست

عزیزم شما اگر بچه نمیخواستی از روز اول باید جز شروط ازدواجت میاوردی بچه نمیخوای که شوهرت بتونه تصمیم بگیره باهات ازدواج کنه با این شرایط یا نه علاوه بر اینکه کارت زشته واقعا انسانی هم نیست و داری در حق همسرت ظلم میکنی از الان هم بهت تبریک میگم الان بچه نمیخوای بعد تخمکات ضعیف میشه بخوای هم نمیتونی شوهرتم معلومه بچه میخواد وقتی تو نازا باشی خود قانون به شوهرت اجازه ازدواج مجدد میده میره روت زن میگیره اون وقت تو باید بری زیر پتو گریه کنی ، زحمت بکش بجا بیای نی نی سایت برو پیش یه روانشناس خوب درمان شو و وقتی به امادگی رسیدی بچه دار شو اگرم خود مشاور تشخیص داد بچه نیاری چون مشخصه مسئولیت پذیر نیستی وگرنه در برابر ناراحتی شوهرت انقد بی تفاوت نبودی اون موقع بی دردسر و اذیت از زندگی این مرد بیا بیرون-مرسی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا مراقب باشید کجا نظر میخواهید 

یه عده در ظاهر دوستانه حرف میزنن 

همه دارن میگن  کار اسی اشتباهه یه سریا عجیببببب رو بی منطقی خودشون اصرار دارن نکنید با زندگی مردم بازی نکنید نمیتونید نظر ندید گناهه 

بگذرید 

فلسفه بافی الکی نکنید ندونستن عیب نیست ولی اینکه به اشتباه بندازی طرفو گناهه حق الناس گرذنته

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم شما اگر بچه نمیخواستی از روز اول باید جز شروط ازدواجت میاوردی بچه نمیخوای که شوهرت بتونه تصمیم ...

یعنی حق مطلب نوشتی لایک داری.واقعا بعضیا خیلی بچن حالا اگ برعکس بود اسی دوس داشت مادر بشه و شوهر میگفت نمیخوام همه میگفتن باید بری طلاق بگیری

چ بی رحم:)!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
مگه هدف ازدواج فرزند آوریه؟انگار بری رستوران پیتزا سفارش بدی واست پیتزای تند بیارن، بپرسی چرا تنده؟ ...

مقالت کاملا اشتباهه جانم چون در این مورد میشه اینجوری مثال زد که رفته باشی کله پاچه فروشی بعداعتراض کنی که چرا بو کله پاچه میاد؟یااصلا چراکله پاچه سرومیشه؟

شوهره خودخواه نیست؟ هر وقت شما آقایون تونستید بچه دار بشید در مورد باردار شدن و نشدن نظر بدید

زندگی مشترکه عزیزم

همه هم میدونن یکی از ثمره های ازدواج همین بچه داشتن هستن مگه اینکه با هم از قبل ازدواج صحبت کرده باشن و قبول کرده باشن

یعنی حق مطلب نوشتی لایک داری.واقعا بعضیا خیلی بچن حالا اگ برعکس بود اسی دوس داشت مادر بشه و شوهر میگ ...

دقیقا من خودم شوهرم میگفت بچه نمیخوام گفتم عزیزم قبل از ازدواج میگفتی به من بهت بله نگم اوایل هم مقاومت میکرد ولی الان ذهنش اروم تره خودمم خیلی میترسم مادر بشم ولی مادر خوبی نتونم باشم همزمان تحت نظر روانشناس و روانپزشکم تا بتونم با امادگی بچه دار شم ولی اینکه تو اشک یه نفر دربیاری و بدون رضایتش به طرفه تصمیم بگیری به خدا خیلی ظلمه

خواهشا مراقب باشید کجا نظر میخواهید یه عده در ظاهر دوستانه حرف میزنن همه دارن میگن کار اسی اشتباهه ...

اینجا یه سریا خودشون رو بر حق میدونن مخالف افراد دیگه که نظرات مثبت اونا نظرات تحمیلگر خودشون رو بدون در نظر کرفتن عوارض بعدی به اون شخص تحمیل کنند... درصورتی که بروز مسائل عاطفی. مسئله سلامت و آینده استارتر در میون. استارتر بچه بیاره یا نیاره ضرر برای هیچکس و زندگی ماها نیست اما از روی منطق داریم میگیم آینده اش به این صورت هست.... ولی اونا میگن نه حرفامو درسته و شما بی منطق. متاسفانه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻