2777
2789
عنوان

واقعا کارم زشته بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 136 پست

سلام عزیزم

شما تحصیل کرده هستی وتو اجتماع به عنوان یک خانوم شاغل زندگی می‌کنی

اول بشین با خودت درست و حسابی فکر کن و ببین با خودت چند چندی

آیا اگه بعدها بفهمی همسرت مسائل مهم و اساسی زندگی از شما پنهان کرده که دیگه قابل جبران نیست چطور واکنش نشون میدید

الان دروغ وپنهان کاری شما دور از انصاف و انسانیت هستش

میدونید که قرص ال دی چه عوارضی داره علاوه بر عوارضی که الان حتماً دارید .نازایی به مدت دوبرابر خواهد داشت

این یه مشکل کاملاً جدی هست تو زندگی شما

همسرتون چه گناهی داره که الان باید چشم انتظار باشه.چند سال دیگه هم خرج هنگفت برای درمان شما که آیا جواب بده یانه

بهتره این مشکل رو جدی بگیرید و به صورت عاقلانه حلش کنید

آقا خودخواهی نمیکنه وقتی خانوم دلش نمیخواد فرزند بیاره میگه بچه بچه حرف منطقی هم تو کلش نمیره؟این اخ ...

به نظرمنم شما درست میگین پس استارترعزیزحالا که شوهرت انقدربچه دوست داره بهش اجازه بده ب ای بچهدارشدن ازدواج مجددبکنه تاهم شماهم ایشون به خاستتون میرسین چون درآینده هم شماسنتون بالا میره هم باقرصایی که میخوری شایدکلا بچه دارنشی این حق شوهرتونه بچه بخای شماهم حقداری پیشرفت کنی وبه به خودت آسیب نزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم شما که از زایمان و مسئولیت بچه و غیره میترسیدی چرا ازدواج کردی ،  پیش فرض ادمها مخصوصا مردها از ازدواج ، تامین نیاز جنسی ، داشتن همدم ، چشیدن لذت پدر شدن و سرگرم شدن با خانواده ای که میسازه هست که هدف و انگیزه زندگی و کار داشته باشه از دیدن بچه هاش ذوق کنه و مرحله به مرحله پیش بره نه اینکه تو سکوت خونه اش حسرت بخوره و سنش بره بالا

اینا طبیعی ترین حق هر آدمیه ، غریزه شه ، بشینه فیلسوف مابانه حرف بزنه زندگی کنه ؟

شما که اهلش نبودی باید با کسی مثل خودت ازدواج می کردی ، این همه معلم بچه دارن ، مادر خودمم معلم بود ، اتفاقا شغل معلمی خیلی دست و بالت بازه از نظر زمانی برای مدیریت کارها .. این بازی ذهنته که داره دست و پاتو میبنده ، خدا به تو نیرو داده توان داده

عجب 
مردم رو انتریک نکنید با حرفای به ظاهر مثبت به حساب اینکه خیر خواه هستید یک کلام بگو برو با شوهرت حر ...

ببینید

جواب ۴ تا پیامتونو ندادم بس نمی‌کنید و نه صحبت منو متوجه شدید نه میخواید که بشید فقط دوست دارید برچسب غیرمنطقی به من بزنید که اینم نظر خودتونه و برای خودتون محترم ولی توی این چند سال من منطقی از جانب شما توی سایت مشاهده نکردم و خاطرات خوبی هم ازتون ندارم، نشون به اون نشون که چند سال پیش بدترین حرف ها رو بار من کردین و بعد تعلیق شدنم عکس پروفایل فعلیتون رو که عکس پروفایل من بود قبلا برداشتین(بخاطر همین شما رو یادم مونده، قبل از این گرگ هم هاسکی سفید میذاشتم خاطرتون هست؟) و عموما فقط ستیزه جویی ازتون دیدم پس بحث با شما برای من جذابیتی نداره و این دلیل نادیده گرفتن پیاماتونه وگرنه تا شب حرف و استدلال برای جواب های تک بعدی شما وجود داره

لطف می‌کنید دیگه تو سایت به من گیر ندید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببینیدجواب ۴ تا پیامتونو ندادم بس نمی‌کنید و نه صحبت منو متوجه شدید نه میخواید که بشید فقط دوست داری ...

وظیفه انسانیه وقتی یکی داره تیشه میزنه با حرفاش به ریشه کسی ادم واکنش نشون بده 

ضمنا شاید خودتم متوجه نیست بد نیست به خودت بیایی 

بقیه حرفاتم نخوندم 

ریپلای نزن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیقا کار اسی حق الناسه حالا اگ بچه یکی داشت دومی نمیخواست اوکی بود

خودشم غیب شد بیاد توضیح بده 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب عزیزم شما که از زایمان و مسئولیت بچه و غیره میترسیدی چرا ازدواج کردی ، پیش فرض ادمها مخصوصا مرد ...

دقیقا اگ نمیخواست باید قبل ازدواج میگفت طرف زن گرفته ک بچه دار شه حالا اگ با این قرصا نازا بشه طلاقش بده انوقت حالیش میشه چ غلطی  گرده