2777
2789
عنوان

آشناییی مجازی

128 بازدید | 27 پست

سلام من دوسال پیش مجازی با یه نفر آشنا شدم یعنی داخل یه گروه درسی بود و صرفا مطالب درسی بود و به هم کمک میکردیم خوشبختانه یا متاسفانه نمیدونم ولی من ازش خوشم اومد با اینکه تو واقعیت هم به کسی اعتماد نمیکنمو برای خودمم عجیبه. گذشت و ارتباطمون صمیمی تر شد و واقعا بهش علاقه پیدا کردم و خیلی صمیمی شدیم بعد یک سال خواستم تمومش کنم چون فکر کردم این علاقه یه طرفس و فایده ای نداره ضمنا از دو شهر متفاوت هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=347526406]لایک راستش  من فکرشو میکردم بخوام واقعا به یه نفر تا این حد علاقه مند بشم. از شرایطش گفته و میدونم هنوز شرایط ازدواج نداره ولی داره تلاش میکنه. تو این دوسال هیچ اخلاق بد یا چیز منفی ازش ندیدم

[QUOTE=347526406]لایک راستش من فکرشو میکردم بخوام واقعا به یه نفر تا این حد علاقه مند بشم. از شرایط ...

چند سالتونه؟

چی گفت دقیقا؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
حله😅

این علاقه اونقدری زیاد شده که حتی خواستگارم رد میکنم. امشب تو نینی سایت یه نفرو دیدم که گفت یه پسر بهش ابراز علاقه کرده تو مجازی و همه گفتن دروغ و داره مسخرت میکنه😅واقعا منم به شک افتادم ...