2777
2789
عنوان

آشناییی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همدان ترک هستن، سختهمن خودم مجازی با همسرم آشنا شدم اونم ترک زبانه

واقعا شما هم مجازی بود؟من خودم شکی نداشتم واقعا گفتم منتظر بمونم ک شرایط هردومون اوکی شه.ولی امشب یه تاپیک مجازی دیدم کلی نظرات منفی گذاشتن.

این علاقه اونقدری زیاد شده که حتی خواستگارم رد میکنم. امشب تو نینی سایت یه نفرو دیدم که گفت یه پسر ب ...

علاقه از راه دور😅

اره منم رفتم نگا کردم و واقعا بنظرم همش یجور زبون بازیه میدونی

علاقه از راه دور😅اره منم رفتم نگا کردم و واقعا بنظرم همش یجور زبون بازیه میدونی

آره منم واسه همین خیییلی نظرم عوض شد بهش مشکوک شدم... راستشو بخوای خودمم هیچوقت فکر نمیکردم بخوام به یه نفر اینقدر علاقه پیدا کنم اونم مجازی

واقعا شما هم مجازی بود؟من خودم شکی نداشتم واقعا گفتم منتظر بمونم ک شرایط هردومون اوکی شه.ولی امشب یه ...

بله ۹سال پیش آشنا شدیم حدود ۶ماه چت داشتیم که همسرم ابراز علاقه کرد. تا آن موقع حتی تلفنی هم حرف نزده بودیم . 

منم باور نکردم و شماره منزلمون رو بهش دادم ، خواهرش تماس گرفت و ...... آشنایی و رفت و آمد و محرمیت و ...

ولی خوب تفاوت فرهنگی داشتیم از اول .

و اینکه خانوادش از اول باهاشون اوکی نبودم ولی با وجود مشکل مالی تقریبا با همسرم خوب بودیم ولی الان دو ساله و نیمه دخترم اومده کلا همسرم اخلاق بد شده البته ربطی به دخترم ندارن ولی کلا تغییر کرده و مشکلات پیش اومده ولی بازم ربطی به اشناییت مجازی نداره، چون مجازی فقط شروع آشنایی ما بود!!!!

ولی شما نشینی آخرسر ببینی خبری نیست و لطمه بخوری اگه واقعا قصدش ازدواجه که با توجه به سنش که کمه نمیشه زیاد رو حرفش حساب کرد.‌

بگو بیایین آشنا شدیم فوقش محرمیت بخونید یا اصلا بیاد حضوری ببینید به درد هم می‌خورید یا نه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
پس خیلی منتظر نمونم بهش بگم بیشتر آشنا شیم درسته؟

درسته حتما اگه قصدش ازدواج باشه میاد جلو حداقل خانواده ها آشنا بشن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️