2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم نیس خدا دیگ خیلی وقته به هیچکس هیچی نمیگم از وقتی بهم هیچی نگفتن و آدم امنشون نبودم

منم خدا ولی دوست داشتم یک ادمم درکم کنه پشتم باشه ولی خدای مهربون قدرتنمدتر از همه پشتمه❤

منم خدا ولی دوست داشتم یک ادمم درکم کنه پشتم باشه ولی خدای مهربون قدرتنمدتر از همه پشتمه❤

اره منم خیلی دوس داشتم اصلا یه آدم حمایتگر میخواستم ولی خب

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
واقعا

آره واقعا درمورد همه چی باهاش صحبت میکنم نشده کلامی از دهنش دربیاد یا تو روم بزنه.خدا بهشت نصیبش کنه.پدر ومادرش خیر ببینن با تربیتشون

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
آره واقعا درمورد همه چی باهاش صحبت میکنم نشده کلامی از دهنش دربیاد یا تو روم بزنه.خدا بهشت نصیبش کنه ...

ولی بنظرم به هیچ کس اعتماد نکن  مخصوصا زن داداش خدایی نکرده چیزی بشه همه رو بکوب و ... همه رازاتو به کسی نگو

ولی بنظرم به هیچ کس اعتماد نکن مخصوصا زن داداش خدایی نکرده چیزی بشه همه رو بکوب و ... همه رازاتو به ...

عزیز دلم بیست ساله عروسمونه.شرایطش رو داشته که لو بده.حتی مادرش کلامی از زندگی ما با خبر نمیشه.اسم زن،داداش بد رفته .منم همه تلاشمو،تو این سالا کزدم خواهر شوهربدی نباشم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
2810