2777
2789
عنوان

پسره قلبمو شکست گفت زشتی عکسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بگو خرج روانشناس و روان پزشکت کنه بهتره با این حجم از بیشعوری 

عکستو ندیدم اجازه نده کسی تحقیرت کنه

لطفاً برای حاجت رواییم صلوات بفرستید 🙏😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

۹۹ درصد ( حالا نمیخوام بگم صد در صد اون ۱ درصد رو میزارم پای تخفیف ) در طالع و قسمت هم نیستین 

ولش کن 

دعای فراموشی معشوق از راه دور بخون ( تو گوگل هست سرچ کن ) یا دعای فراموشی معشوق .

بعدش برای خودت چله های بخت گشا انجام بده {{ همه ی ( همه ی ) چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }} 

ختم یس نخودکی جُدا

چله های بخت گشا شامل : 

سوره های بخت گشا : ختم ۴۰ روزه ی یس ( بخون و ثوابشو هدیه کن به حضرت نرگس سلام الله علیها مادر امام زمان عج 《 به نیت قربه الی الله 》 ) ، ختم ۴۰ روزه ی طه و مریم و حشر 

ادعیه ی شرعی بخت گشا : ختم ۴۰ شبه ی حدیث کساء تا قبل از نیمه شب شرعی ( یا ۴۰ روزه ) ، ختم ۴۰ روزه ی  دعای معراج و دعای یستشیر ( این جمله ی دعای یستشیر رو خیلی دوست دارم : خدایا کسی رو که تو بهش عزت دادی هیچ کسی نمیتونه خوار کنه ) 

اعمال بخت گشا : آش پابرهنه ، نذر نمک شهید سید مهدی یحیوی ، نذر نمک حضرت زهرا سلام الله علیها ، نماز ۷ بانو ( این نماز فقط توسط مادر برای دختر یا پسرش خوانده میشود و نمازی که زن بابا ، مادربزرگ ، عمه ، خاله ،خواهر اینا میخواند تاثیری ندارد فقط مادر واقعی  " اگر مادر ندارید یا بیسواد است از این دستور صرف نظر کنید " ) ، نذر حنا قاسم بن الحسن علیهم السلام ( بعضیا میگن خرافه س ، بعضیا ( عده ی زیادتری ) حاجت گرفتن ( میگن خیلی حاجت داده ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی ( یا عملی رو انجام بدی ) اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " .