2777
2789

چند سالشه بچه ات؟

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه ی 9 ساله و 5 ساله داشتم با اینکه گرم بود ولی مشکل خاصی نداشتیم قبل ظهر به بعد که اوج گرما بود تو موکبااستراحت میکردیم بعد نماز مغرب حرکت میکردیم تا 12 شب باز استرحت میکردیم تا اذان صبح نماز میخوندیم صبحانه میخوردیم و حرکت میکردیم

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

هر جا هم خسته بشید ماشین هست میتونید تا هرجا خواستید با ماشین برید

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بستگی به صبر و حوصله خودت داره

پارسال که من رفتم همه جا بچه های کوچیک بود حتی نوزاد سه ماهه اورده بودن 

البته حتما کمک نیاز داری . تنهایی خیلی خیلی سخته اونم دوتا بچه

خاکشیر و آبلیمو عسل حتما با خودتون بردارید

کربلا رفتن لزوما پیاده نیس 

شما میتونید با ماشین هم رفت و آمد کنید 

هزینه زیادی هم ندارع 

اکثرا با ماشین های شخصی شون  رایگان انجام میدن

هوا گرمه ولی اکثرا شب رفت و آمد میکنن و پیاده میرم سمت حرم 

و موکب ها و ماشین ها ۲۴ ساعته خدمات میدن به زائر ها

اگه رفتین لطفاً برای منم دعا کنید 🥲💔

بچه ۵ ماهه خیلی کوچیکه اگر حتما میخوای بری پول با خودت زیاد ببر که اگر دیدی اذیت میشن بتونی هتل و ماشین و این چیزها رو اوکی کنی

چندسال پیش همسرم با دوستش رفت گفت دیگه نمیرم خیلی اذیت شدن بابت بهداشت و خواب مخصوصا . شما بچه هات کوچیکه توی محیط های گروهی خیلی مواظب باش مریضی از کسی نگیرن

درسته عقایدتون قابل احترامه ولی لطفا تو این پیاده روی ها شرکت نکنین اگه عشقی دارین تو خونه عزاداری کنین این شرکت تو مراسمات مذهبی و مسجد یا همین پیاده روی اربعین شده یه کارناوال واسه حفظ حکومتیا 

درسته عقایدتون قابل احترامه ولی لطفا تو این پیاده روی ها شرکت نکنین اگه عشقی دارین تو خونه عزاداری ک ...

اتفاقا این کارناوال ها شده خاری در چشم صهیونیست ها ، وهابی ها ، جنایتکارها و هوسبارهای فاسد که حامی کارناوال های برهنگی و هرزگی🏳️‍🌈 هستند !!!!

به کوری دشمنان بشریت  این مراسمات در کل دنیا پرشورتر ادامه خواهد داشت ♥️