2777
2789
عنوان

خانوم گل هایی که سقط داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 52 پست
خدا بزرگه شک نکن جبران می‌کنه برات

ممنون عزیزم انشاءالله

من خیلی بهش امیدوارم خود خدا میدونه چه خوبه که هست و ناظره به همه چی

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اولم ک خارج رحم بود بعدی رو با کلی دارو باردار شدم سومین بارداریمم سقط شد لعنت بهم ک عجله داشتم ۶ هفته بودم سریع رفتم سونو صدا قلب شو شنیدم ، دفعه بعدی دیگه نبود چون سقط شد 😔 و الان حدود ۷ ماهه منتظرم نمیشه ک نمیشه

آدم وفتی میشنوه بقیه سقط کردن براشون ناراحت میشه ولی نمیفهمه سقط چیهولی وقتی خودت تجربش میکنی تازه م ...

منم سالها پیش یه سقط داشتم،اونایی که با من باردار بودن بچه هاشون سوم دبستان هستن،خدا حفظشون کنه،ولی آدم ناخداگاه یادش می افته بنظرم هیچوقت یاد آدم نمیره،مادر یه سقط ۳۵سال پیش داشته هنوز یادشه دلش میسوزه

بچه اولم ک خارج رحم بود بعدی رو با کلی دارو باردار شدم سومین بارداریمم سقط شد لعنت بهم ک عجله داشتم ...

ای جان انشاءالله بشه عزیزم یه تاپیک گذاشتم راجب دعا 

انگشتر فیروزه که روش آیه حک کنین و دست خودتو همسرت باشه

اینارو خیلی شنیدم

فقط باید از خود خدا بخوای

اللهم عجل لولیک الفرج

منم همیطور،بچم مشکوک ب سندورم بود و گفتن۳۰درصد ناقصه 

نمیدونم راس بود یا دروغ ولی مجبورشدم سقطش کنم

همه اونایی ک هم دوره من بارداربودن بچه هاشون دنیا اومد و من همچنان در حسرت جنین سقط شده تازگیا حالم بهترشده.

منم سالها پیش یه سقط داشتم،اونایی که با من باردار بودن بچه هاشون سوم دبستان هستن،خدا حفظشون کنه،ولی ...

آره گلم هی حساب میکنی که اگه بود چند وقتش بود ولی با خودم میگم یوقت این گریه زاری ها و ناراحتی هام ناشکری به حساب نیاد بعضی ها جوون از دست میدن پس اونا چه حالی دارن 

باید تو هر حالتی بگیم خدایا شکرت چون همیشه سخت تر از مشکلات ما هم هست

و آزمایشاتی که میشیم

اللهم عجل لولیک الفرج
ای جان انشاءالله بشه عزیزم یه تاپیک گذاشتم راجب دعا انگشتر فیروزه که روش آیه حک کنین و دست خودتو همس ...

یبار بخاطر مشکلات زیاد رو اوردم ب دعا نویس بهم گفت انگشتر فیروزه دست خودمو همسرم باشه .. شوهرم ک داشت منم خریدم...ولی چه ایه ای باید باشه؟

منم همیطور،بچم مشکوک ب سندورم بود و گفتن۳۰درصد ناقصه نمیدونم راس بود یا دروغ ولی مجبورشدم سقطش کنمهم ...

ای جان بعدش صاحب فرزند شدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج
یبار بخاطر مشکلات زیاد رو اوردم ب دعا نویس بهم گفت انگشتر فیروزه دست خودمو همسرم باشه .. شوهرم ک داش ...

یه تاپیک دارم دعا برای باردار شدن

همین امروز گذاشتم

چندتا دعای دیگه هم هست 

چند تا آیه که روزانه بخونین

یکی ۶ آیه اول سوره مریم بنویسین به کمتر ببند کلا تا زگانی که باردار بشی باشه

موقع دستشویی و حمام و نزدیکی درش بیار

روی انگشتر فیروزه هم آیه رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین باید حک بشه

برای اونم چون آیه روشه آدابو رعایت کن گناه نباشه نجس نباید بشه

اللهم عجل لولیک الفرج