2777
2789
عنوان

خانوم گل هایی که سقط داشتین

428 بازدید | 52 پست

شما هم تا یه مدت تاریخ هارو حساب میکردین

یا تا یه خانوم میدیدین بارداره همش با خودتون مقایسه میکردین و یاد بارداری خودتون و سقطتون می افتادین

من حسودی نمیکنم و براشون دعا میکنم ولی بازم وقتی میبینم دلم میخواد گریه کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلی ممنون اره بعد برا من دوقلو بود

ای جانم بعدش جبران شد؟صاحب فرزند شدین؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

اگه دوست نداشتین نگین

چند هفته بودن؟

اللهم عجل لولیک الفرج

من و خالم دقیقا بارداریم باهم بود، یعنی ان تی با هم بودیم تو یه روز، زایمانمون یه روز میشد، مامانم هی میگفت، وای من چجوری بیام پیش جفتتون.

من سقط کردم، هزار ماشالله الان پسرش ۳ سالشه.

شوهرم وقتی میبینتش، خیلی ناراحت میشه، قشنگ حس میکنم.

من ۳ تا سقط داشتم

ای جانم بعدش جبران شد؟صاحب فرزند شدین؟ببخشید اینقدر سوال میپرسماگه دوست نداشتین نگینچند هفته بودن؟

عزیزم خواهش میکنم .والا من ۱۸ هفته بودن ریسک سندروم داون داشتن و یکیشونم مشکل تنگی ائورت داشت خودم سقط کردم .نه دیگه بچه نیاوردم چونکه مشکل مالی دارم ولی یه بچه از قبل دارم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من و خالم دقیقا بارداریم باهم بود، یعنی ان تی با هم بودیم تو یه روز، زایمانمون یه روز میشد، مامانم ه ...

ای جان آره اینجوری سخته

من و همسایمونم یکی دو روز اختلاف داشتیم

یعنی بعد از ان تی سقط شد دلیلشو نگفتن؟

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم خواهش میکنم .والا من ۱۸ هفته بودن ریسک سندروم داون داشتن و یکیشونم مشکل تنگی ائورت داشت خودم س ...

ای جان انشاءالله هرموقع خواستین شرایط داشتین خدا بهتون سالمشو بده

خدا فرزندتونو براتون نگه داره گلم

اللهم عجل لولیک الفرج