2777
2789
عنوان

باز موی مهر بوی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست
ممنون ازت.مارک مدادی که خریدی چیه؟؟

باورت میشه یادم نیست فقط تاکید کردم ایرانی باشه و ایرانی گرفتم

این بچه ها که امروز داریم با عشق راهیشون می کنیم مدرسه فردا بزرگ بشن کار می خوان 

نذاریم تولید داخلی بخوابه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهل برگ بهتره بنظرت سيمي گرفتي دفتراشو؟

همه را چهل برگ گرفتم

دو سه تا سیمی دو سه تا معمولی

ببینم با کدوم راحت تره بعدها که خواستم دفتر بگیرم از تجربه امروزم استفاده می کنم😊

من دخترمو از پارسال که پیش دبستان بود عادت دادم سر ساعت 4 درسش را بخونه در واقع می خوام براش تبدیل ...

فرزندتونو عادت بدین قبل از ساعت ۱۰ شب بخوابه و یه خواب تنظیمی داشته باشه و مخصوصا اگر دبستانی هستند وقتی کلاس اولو 

گذروندن علاوه بر کتاب درسی کتاب های مختلف دیگه ای هم بخرین  مصلا کلاس چهارم که رسید کتابای اصیلی بهش بدین مثل هری پاتر (باعص رشد خلاقیت و باز شدن ذهنش میشه چون یه کتاب هیجان انگیز خیالی هست ) . پازل و بازی هوشی. تاکید میکنم تاکیییییید میکنم به گوشی عادتش ندین و اصلا دورش کنین از این اشغالا . منع نکنین اینقدر تو خونه خودتون از این وسایل دور باشن که بچتونم تمایلی پیدا نکنه . تبلت ندین دستش . فقط سرگرمیش ۱ ساعت تلویزیون ، کلاس ورزشی چیزی و صد البته کتاب باشه . باید از گرفتن کتاب تو دست خوشش بیاد .براش از الان برنامه روزانه ترتیب بدیت تا موقع ازمون ها مشکلی نباشه

فرزندتونو عادت بدین قبل از ساعت ۱۰ شب بخوابه و یه خواب تنظیمی داشته باشه و مخصوصا اگر دبستانی هستند ...

آفرین و هزار آفرین

دختر من راس ساعت ده شب خاموش میشه خخخخ هرجا باشه خوابش می بره

و صبح هم سر حال بیدار میشه

در مورد تلویزیون واقعا موفق نبودم 

من نگران معلم وبقیه دانش اموزای مدرسه شم.همش دعا میکنم یه معلم خوب با دوستای خوب سر راهش قرار بگیره

معلم کلاس اول خیلی خیلی روی آینده بچه تاثبر داره