2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
فدات عزیزدلم صورت ماهتو میبوسم

فدااااات 🌺🌺🌺 من شاغل ولی خدا شاهده با همه خستگیم با عشق باهاش بازی می‌کنم. شوهرم میگه واقعا ک مادرها صبور هستن. وقتی از سرکار میام همه خستگیم برای دخترم وقت میذارم. حال اسی هم کاملا درک میکنم و این امید رو میدم ک بعد ۲ سالگی شرایط خیلی بهتر میشه براش 

منم همینم با این تفاوت که دوقلو دارم خداروشکر کن جای من نیستی،ظهرا که با هم خوابشون میگیره میزنم خود ...

عزیزم پیش هم بخوابون یکی رو بزار گهواره یکی رو پات بخوابون شیر حسابی بده تا سیر بشن دوساعت بخوابن

من دوقلو دارم موقع خواب یکی نیذاشتم سرشونم یکی روپام اون میخوابید اون یکی رو می خوابوندم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 خیلی بامزه گفتی. ولی واقعا بدجنسی نیست یعنی میدونی سختی همراه با لذت هست. بچه زیر ۲ سال خیلی ...

مال من ۴ سالشه .‌به بچه دوم فکر نمیکنم .  چون خیلی سخته 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

وای بچه منم خیلی عذابم میده یه روزایی اصلا دلم نمی‌خواد از خواب پاشم از دستش. همشم میبرمش پارک و گردش. ولی یه لحظه آرامش ندارم نمی‌ذاره یه لقمه خوش غذا از گلوم پایین بره. دو ساله که دستشوییمو نگه داشتم     هی صبوری میکنم هی صبوری میکنم آخرش متوسط ماهی یه بار قاتی میکنم داد میزنم سرش متاسفانه. بعدش یه هفته پشیمون میشم گریه میکنم. سخت ترین کار دنیاست. حالا میفهمم چرا اولیای دم قصاص می‌خوان برای بچه شون. توی کل عمر، بچه داری بیشترین چیزیه که آدم روش تمرکز می‌کنه. خیلیییی سخت تر از کار بیرون و قسط و هر چیزی دیگه ای هست. سخت تر از خرید ملک. سخت تر از کنکور سراسری.

همین یه دیقه پیش داشتم غر میزدم که بلانسبت معذرت میخوام ۸ساله کارم شاش شستن بچهامه واقعا درکت میکنم ...

خیلی ممنونم از شعور و درکت عزیز دلم. آدم اینجور وقت‌ها فقط دلش درک می‌خواد

چقدر دوستت دارم‌ خدا
چقدر ایده‌ی خوبی.ممنونم عزیزم

هروقت خسته و کلافه بودی بیا هز من بپرس تا بهت بگم چیکار کن

الان گاهی تلویزیون عمو پورنگ دانلود کن رو فلش شعر میخونه بچه ها دوست دارن اسباب بازهای که تولید صدا میکنه دوست دارن رورویک هم که عالی من میذاشتم کلی کیف میکردن تو خونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا همین الان با کلی جارو جنجال پسرمو. خوابوندم و سرم داره میترکه از 5 صبح بیدارم دیشبم بزور ساعت ...

منم دقیقا بعد از کلی سر و کله زدن و خوابوندن پسرم تاپیک زدم. جالبه خوابشون میاد و نمی‌خوابن

چقدر دوستت دارم‌ خدا

یه روزی میر سه که خونت دیگه شلخته نیست،کثیف نیست ،سکوت حاکمه و اونروزم دلموم تنگ این روزا میشه، عزیزم سخت نگیر بذار خونه بهم ریخته باشه، بذار هرقدر دوست داره بخوره فقط بینش میان وعده بده،من دوتا بچم پشت هم بودنو خیلی خسته میشدم خونه رو بیخیال میشدم میذاشتم هر وقت حوصله دارم تمیز میکردم،پسرم بشدت بدغذا بود ولی الان که ۱۰ سالشه وزنش خوبه و سالمه پس سخت نگیر این روزام میگذره

الهی عزیزم ، بیارش پیش بچه های من خودت برو دور دور شارژ شی 😁‌‌ من سه تا بچه دارم با جون و دل درکت م ...

همین که درک می‌کنی و سرزنش نمی‌کنی بزرگترین کمکه عزیزم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
یا علی تا سه سالگی ادامه داره😂امیدوارم که به زودی نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغل بگیری

اه تازه روز ب روز بدترم میشه😂😂😂 اصلا ب ی جایی میرسی میگی رهاش کن کار دیگه ای از دستت برنمیا😃😃😃

عزیزم اسی درست خستسولی زمان ده بار دیگم به عقب برگرده بازم باردار میشه بچه میاره و سختی هاش رو به جو ...

من خودم بچه دارم دوتا ولی از بس روم فشاره میگم بچه نیارید بخدا از روی دلسوزی میگم کاری هم به اسی ندارم من خیلی دارم سختی میکشم غریب و دست تنها با دو تا بچه ی شدیدا بدغذا و شیطوووون

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔