2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
عزیزم خیلی سخته کدوم شهری اصفهان باشی بچتا نگه میدارم برو استراحت کن

ای خدا چقدر مهربونی.همین که درک می‌کنی و نصیحتم نمی‌کنی و این حق رو بهم می‌دی که درد دل کنم شعورت رو می‌رسونی عزیزم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
به قول خودشون که میگن پیر شدیم . واقعا بهشون نگاه کنی میبینی اونایی که فکر بچه هاشون بودن پیر شدن ...

من خودم مادر نیستم

ولی نظرم اینه صدتو واسه بچت نذار

من یه زنعمو دارم صدشو میذاشت هرچی میخواست فراهم بود 

از اون مادرای اهل مطالعه و فداکار بود

الان یه دختر سه ساله نق نقو و گریه کن و لوس داره و...

حالا اونکه بچس ولی بزرگ شد بذار خودش همه چیزو تجربه کنه

متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همسر بودن ☹️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خودم مادر نیستمولی نظرم اینه صدتو واسه بچت نذارمن یه زنعمو دارم صدشو میذاشت هرچی میخواست فراهم بو ...

اره بچه منم اینطوره . بچه های خواهرشوهرام صدبرابر بدتر  اونا هیچی واسه بچه هاشون فراهم نمیکنن . اما بازم بچه هاشون بی تربیت لوس و لجباز . دق میکنن کلا 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

خویکم دعواش کنی بدنیص، مادرنیصم ولی یکوچولودادزدن ترومانمیشه که، اینجوری هم لوس میشه هم غیرقابل کنترل. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
نمی‌دونی چه حس خوبیه که درکم می‌کنی. بعضی‌ها سرزنش می‌کنن

یکم دعواش کن، بچست ولی نمیشه بخاطرش خودتوعذاب بدی اسی

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
منم همینم با این تفاوت که دوقلو دارم خداروشکر کن جای من نیستی،ظهرا که با هم خوابشون میگیره میزنم خود ...

خدا حفظشون کنه .واقعااا درکت می‌کنم.گاهی میام خونه مامان ،دختر برادرم میاد پیششون چون خانمش شاغله.دوتایی با هم میوفتن قشنگ من و مامانم رو خون به جگر می‌کنن.خدا به صبرت برکت بده

چقدر دوستت دارم‌ خدا
2810