بچهها واقعااااا مغزم درد میکنه، اینقدر حرص خوردم گوشام درد میکنه. درست غذا نمیخوره، وسط غذا خوردن به خودم میام میبینم کل خونه رو پر از غذا کرده تهش هم هیچی نخورده. شیر دریت حسابی نمیخوره. دائم کارای خطرناک میکنه.دائما. یعنی ثانیهای نمیشه تنهاش گذاشت. میخواد بخوابه باز کلی حرصم میده. بدیش اینه که درونم داغونه و دارم حرص میخورم ولی باید طبیعی رفتارکنم که هیچی براش تروما نشه. حالا این وسط معذرت میخوام پوشک عوض کردن و لباس عوض کردنم هست که اونها هم با دردسر همراهه. کار خونه و غذا درست کردنم که هست. واقعا خستهام.کاش میتونستم یه روز هیچکدوم از این کارارو نکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من خودم مادر نیستمولی نظرم اینه صدتو واسه بچت نذارمن یه زنعمو دارم صدشو میذاشت هرچی میخواست فراهم بو ...
اره بچه منم اینطوره . بچه های خواهرشوهرام صدبرابر بدتر اونا هیچی واسه بچه هاشون فراهم نمیکنن . اما بازم بچه هاشون بی تربیت لوس و لجباز . دق میکنن کلا
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
منم همینم با این تفاوت که دوقلو دارم خداروشکر کن جای من نیستی،ظهرا که با هم خوابشون میگیره میزنم خود ...
خدا حفظشون کنه .واقعااا درکت میکنم.گاهی میام خونه مامان ،دختر برادرم میاد پیششون چون خانمش شاغله.دوتایی با هم میوفتن قشنگ من و مامانم رو خون به جگر میکنن.خدا به صبرت برکت بده