بچه ها خواستم بگم ی شبایی من میومدم اینجا و مشورت میگرفتم درد و دل میکردم ک چرا مادر نمیشم اما بلاخره شد و الان دخترم ۷ ماهشه هزار بار بابت داشتنش خداراشکرمیکنم .از ته قلبم واس کسایی ک در انتظار اولاد هستند دعا میکنم دامنشون به لطف خدا سبز بشه الهی امین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما رو نمیدونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمیتواند فوقالعاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .
مرسی عزیزم. سلامت باشید الهی ک خدا دامنت سبز کنه منم خیلی سختی و ناراحتی کشیدم اما بلاخره شد انشالل ...
ممنون عزیزم واقعا امتحان سختیه من همسرم مشکل داره قراره برم تو سیکل آی وی اف ولی دلم آشوبه دعا کن نتیجه بگیرم خیلی سخته این روزها رو هیچ زنی تجربه نکنه واقعا انتظار سخته
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ممنون عزیزم واقعا امتحان سختیه من همسرم مشکل داره قراره برم تو سیکل آی وی اف ولی دلم آشوبه دعا کن نت ...
وواقعا سخته اما با امید برو جلو نا امید نباش با حس خوب برو مطمعن باش قشنگم نتیجه میگیری انرژی مثبت بده ب خودت میدونم خیلی سخته اما خودت ب خودت کمک کن مدام بگو همه چیز درست میشه. مطمعنم میشه و نتیجه میگیری