2777
2789
عنوان

دیگ امیدی به آینده درسیم ندارمم

103 بازدید | 23 پست

بچه هاا چیکار کنمم

من هر سال شاگرد اول بودم.. 

ولی سال دهم از تابستون قبلش قشنگ از همه چی فاصله‌ گرفته بودمم کلا درس و داده بودم به چوخ .. 

خیلییی افسردگی شدید گرفتمم به دلایلی.. 

و سال دهم اصلا نتونستم برم مدرسه و غیر حضوری رفتم و نمره هامم فق در حد قبولیه .. همین ‌‌ 

یکی ک واقعا میفهمه این چیزا رو ی راهنمایی بهم بده .. 

به منیک. دیگ امیدی به آینده ندارمم ‌.. اوکی میگن ترمیم بزن عالی بگیری و بخون .. 

ولی من اصلا دیگ حوصله هیچی و ندارمم .۲. اینکه هیچچ برنامه این دارممم .. ههیچ جزوه ای و.. ندارمممم 

یکی یچی بگه ارومم کنه و بگه چ غلطی کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفاق اسماعیلی/روانشناسی:

انگیزه حکم استارت اولیه ماشین رو داره

برای شروع کارتو راه میندازه ولی برای ادامه حرکت هزاران عامل مهم دیگه باید باشن تا تو بتونی ادامه بدی و به مقصدت برسی.

انگیزه رو نمیشه صددرصد حذف کرد ولی تکیه کردن بهش تحت هر شرایطی باعث اهمالکاری و شکست میشه.لنگرهای مطمئن تر پیداکنید.

ژورنال نویسی کنین

دلیل واقعی انتخاب هدفتون رو بنویسید

تصویرسازی بکنید ولی باتوجه به شرایط خودتون نه چندتا فیلم و سریال و عکس از ادمهای خاص

صددرصد تلاش برای هرکسی فرق داره،واس یکی ۱۰ ساعت کارکردنه واس کسی دیگه ۵ ساعت.شما براساس توان خودت صددرصدت رو در نظر بگیر

@afagh_ravanshenasi 🌱

توی مسیر برنامه ریزی تحصیلی قبل از هرکاری باید شناختی نسبتا خوبی از لایف استایلتون داشته باشین

یه دانش اموزی که میخواد تابستون درس بخونه:

تا ساعت۱۲ ظهر خوابیدن رو باید کنار بزاره و برنامه مرتبی برای خواب و بیداریش باید داشته باشه.

حواسش به کرختی بدنش باشه،یعنی اگر شرایط باشگاه رفتن رو هم نداره توی خونه‌با ویدئو های یوتیوب ورزش کن

سعی کنه تایم مطالعش رو هر هفته بالا ببره

مطالعه ازاد  داشته باشه

تفریح مثل گردش و فیلم دیدن داشته باشه

@afagh_ravanshenasi 🌱

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

منم وقتی رفتم دهم خیلی افسرده حال و استرسی تر شدم از دوستام جدا شدم رشتمو دوس نداشتم اینده نمیدیدم چ حال بدی داره واقعا🥲

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

باید بگم منم همیشه شاگرد اول بودم ۱۹ و هفتاد و پنج.و ۲۰

سالی که اومدم دهم معلدم جوری افت کرد که هیشکی ازم انتظار نداشت ۱۶ ۱۵ بچه ها میگفتن تو که خیلی درسخون بودی و مامان بابام و.. 

من خیلی شدید یکدفعه انگیزمو از دست دادم و انگار ناامید شدم حتا افت نمره تو دبیرستان طبیعیه چند نمره البته

خودتو جمع و جور کن*

البته من یازدهمم هم خراب کردم یکم ولی دوازدهم رو دارم قوی وارد میشم استاد و پکیج و..  گرفتم

چیه هدفت

خب من درسم خوبهه واقعاا خودم با خودم این کارو کردم.. 

راحت. میتونسم پزشکی و دندون و اینا رو بیارم .. 

هر چند خانوادم واسه دندون غیردولتی هم امکانش هست بفرستنم ولی خودم نمیخامم اینجوری.. 

2810