2777
2789
عنوان

نوزادم هر روز پنیری بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 25 پست
دو ساعت یکبار؟

بله حالت شیب دار شیر بده و خوابیده شیر نده اینا رو هم یادمه گفت

البته دختر من پنیری بالا نمیارد شیر بالا می‌آورد ولی فک کنم فرقی نداره خیلی غصه نخور یکم بزرگتر بشه بهتر میشه انشالله

چرا از خودتون دارو تجویز میکنید در صورتی نیاز به دارو داره شدید باشه و وزنش بالا نره

از خودم تجویز نکردم.

تجربه ی ۲۰ تا مامان و بیشتر اینو میگه و داداشم متخصص اطفال هست اونم همین نظر رو داره.

روی صحبتم با شما نبود که ریپلی زدید

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو نداد فعلا دکترش ولی نشسته شیر میدم و رژیم هم هستم

خب باید بده ساشه نداده بهت ؟

میدونی چیکار کن  حجم شیردهی کم. تعدادش زیاد اینطوری رفلاکس کنترل میشه چطودی ؟

بچه  ۶  وعده میخوره نصف میکنی  تعداد وعده هاشو میکنی ۱۲ بار ولی حجم کم توهربار باید عاروق بزنه بچه های رفلاکسی سخته عاروق زدنشون  واین روش سخته ولی خیلی جواب میده

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
دو ساعت یکبار؟

چند کیلوئه؟

هر دو ساعت شیرش بده اگه بیشتر خواست با یه پستونکی چیزی سرگرمش کن. چون زیادی شیر خوردنشم خوب نیست اگه شیر همین که میخوره بالا میاره بخاطر اینه که اضافه هست مخصوصا شبها که میگی بیشتر بالا میاره چون بیشتر میخوره

شیر پنیری هم همون رفلاکسه گلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

۴۵ روزشه

پسرم شیر مادر میخورد 

دقیقا هر ۱ساعت در میون ۴۵دقیقه بی وقفه شیر میخورد 

یه روز خیلی بالا اورد 

دکتر گعت هر دو ساعت در میون ،یک ربع راست یک ربع چپ 

تازه قبل اینکه از طرف چپ شیر بدم یکم عمودی میگردوندم شیر بره پایین

دیگه اون حالت تکرار نشد 

بزرگتر ک شد درست شد 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند کیلوئه؟هر دو ساعت شیرش بده اگه بیشتر خواست با یه پستونکی چیزی سرگرمش کن. چون زیادی شیر خوردنشم خ ...

الان ۴ و نیم کیلو هست پستونک نمیگیره بخدا عوق میزنم باید مدیریت کنم شبا خسته میشم در طول روز همش بغلمه و داره یا شیر میخوره یا عاروش میزنم از کت و کول افتادم 

جان جانانم💗💕

الان ۴ و نیم کیلو هست پستونک نمیگیره بخدا عوق میزنم باید مدیریت کنم شبا خسته میشم در طول روز همش بغل ...

عزیزم سلامت باشه نی نی

اره دیگه ماه های اول خیلی سخته بچه داری. براش گهواره ببند شیر که خورد به پهلو بخوابونش توی گهواره.خیلی هم بغلش نکن مثل پسر من بغلی میشه از پا درت میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب باید بده ساشه نداده بهت ؟ میدونی چیکار کن حجم شیردهی کم. تعدادش زیاد اینطوری رفلاکس کنترل میشه چ ...

هیچی نداد باشه گلم نمی‌دونم والا باید حجم کم کنم دفعات را زیاد 

جان جانانم💗💕

در صورتی دارو میدن شدید باشه همه نوزاد ها رفلاکس دارن

اکثرن دارو میدین عجیبه دکتر اسی دارو نداده

دوستم دخترش رفلاکس داشت شدید هم نبود.تا ۴ ماهگیش دیدن خیلی سرفه میکنه عکس ریه و هزارتا چیز ازش گرفتن اخرش یه دکتر فهمید رفلاکس پنهان داره.شیر هم نمیخورد

الان هنوز که هنوزه دارو میخوره یک سالشه.احتمالا ماه دیگه قطع کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرن دارو میدین عجیبه دکتر اسی دارو ندادهدوستم دخترش رفلاکس داشت شدید هم نبود.تا ۴ ماهگیش دیدن خیلی ...

ن اکثرا ن پسر منم رفلاکس داشت تو خواب شیر می‌خورد من ۷ ماه تو خواب شیر دادم دکتر هم بزرگترین دکتر شهر بردم گفت نیاز به دارو نیس سرشو هم شیب دار میزاشتم میدونی امپرازول چقدر ضرره واسه معده نوزاد؟