سلام یه مشکلی داشتم میشه کمکم کنید
خواهرم یهدو ماهی میشه که با شوهرش اختلاف شوهرش چهار شب چهار شب میاد خونه و وقتی ام که میومد اصلا با خواهرم حرف نمیزد انگار که لال شده اولین بار که دعوای جدی کردن منم اونجا بودم خواهرم مهریشو گذاشته بود اجرا و برای این اقا هم پیامک رفته بود که درگیری شدیدی پیش اومد منم به پلیس زنگ زدم که اومد صورت جلسه کرد و خاهرم اومد خونه ما گوشیش که شکونده بود سیمکارت هاشم شکونده بود شناسنامه و کارت ملیشم سوزونده بود که ببعد یک هفته شوهرش اومد منت کشی و هزار خواهش اونو برد منم یکی از سیمکارت هام که ب نام بابام بوده رو بهش دادم من با این سیمکارت تلگرام داشتم و بعضی وقتا از روی سر رفتن حوصله با چن تا پسر صحبت میکردم خاهرم فقط تو اون اکانت بود و کاری نمیکرد بعد اینکه خواهرمو برد نگو باز بعد یه هفته باز با خاهرم صحبت نمیکرده بعد یه شب بعدچهار شب که اومده خونه خاهرم درو به روش قفل کرده بعد کلی داد دو دعوا درو باز کرده که گوشی جدید خواهرمو شکونده و بیشتر وسایل ها رو شکونده کمربد گذاشته میخاسته خاهرمو خفه کنه خلاصه بگمکه اگه خانواده پسره نرسیده بودن خاهرمو کشته بود بعد کارت بانکی هاشو برداشت و همچنین پول های نقد و خاهرمو با لباس پاره بیرون کرده و درو قفل کرده و رفته
خاهرمم اون شب رفته خونه پدر شوهرش مونده صبحبه ما زنگ زدن که بیان ببرینش بعد بابابم با پلیس رفت خاهرمو اورد صورت جلسه ام کردن بعد نگو دیشب این آقا سیمکارتو برداشته رفته تلگرام ریخته مارم از تلگرام بیرون کرده بابامم رفت سیمکارتمو سوزند بعد تلگرام ریختیم که بیام اینو بیرون کنیم ولی نشد باید چند ساعت صبر میکرد که این اقا فهمید مارم بیرون کرد از اکانت بعد ایمیل گذاشته که ما نتونیم بریم توش هر کاری کردیم نتونستیم بعد رفتع الان شکایت کرده که زن من رابطه نامشروع داشته که برید از پلیس فتا پیگیری کنید خوب الان میتونه خواهرمو محکوم کنه؟ من اون پیاما رو پاک کردم اون رفته از بلاک شدع ها هر ایدی برداشته و زیر شکایت نامه درج کرده اون الان میتونه محکوم کنه خواهرمو؟