2777
2789
عنوان

کرم موی پنتن صورتی

676 بازدید | 18 پست

این کرم مو چطوره ؟ راضی بودید ؟ شنیدم الکل داره مو رو خشک می‌کنه درسته ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ماسک مو پنتن دارم قوطیش طلاییه 

نمیدونم من که تا الان راضی بودم موهامم دکلرس 

با روغن آرگان مو قاتی میکنم بعد حموم میزنم.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
من انرژی دارم راضیم ازش

کرم مو انرژی؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من ماسک مو پنتن دارم قوطیش طلاییه نمیدونم من که تا الان راضی بودم موهامم دکلرس با روغن آرگان مو قاتی ...

اون برای موی لخته عزیز . رنگ صورتیش مال فره . خیلیا تعریف میکنن خیلیام راضی نیستن . دو دل بودم 

صورتیش کدوم مدله؟من یه مدل چندساله میزنم قوطیش طلایی راضیم

صورتیش مخصوص موی فره . طلایی بزا مو لخت . موهات خشک نکرده ؟ 

صورتیش مخصوص موی فره . طلایی بزا مو لخت . موهات خشک نکرده ؟

خب همون که طلایی روش برچسب صورتی داره منظورته؟

منم موهام فر موج دار وز نداره اصلا بعد حموم میزنم نه نرم میکنه خشک نشد موهام

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

خب همون که طلایی روش برچسب صورتی داره منظورته؟منم موهام فر موج دار وز نداره اصلا بعد حموم میزنم نه ن ...

مرسی عزیزم . اره همون منظورم بود 

اون برای موی لخته عزیز . رنگ صورتیش مال فره . خیلیا تعریف میکنن خیلیام راضی نیستن . دو دل بودم

نمیدونستم.

من موهام فره

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
اره عزیزم واسه منم همونه اول تعجب کردم فکر کردم کلا قوطیش صورتیه

نعع 😅😅

@میاااا عزیزم شما استفادع کردی ؟

سلام عزیزم 

خیلی خوبه مو رو عالی استایل میکنه 

ولی شامپو و ماسک پنتن ترکیباتش مضره اکه استفاده می‌کنید کنارش ی برند دیگه هم داشته باشین 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑