2777
2789

سلام

دوستان بچه ام ۲ماه و ۱۷ روزش

حساسیت به پروتیئین گاوی داره و شیر خشک‌آپتامیل پپتی میدم(فقط شیرخشک میخوره شیر من خشک شده)

رفلاکس پنهان داشت بردم دکتر اس امپرازول ۵ داد گفت هر صبح نصف ساشه رو بده،

از وقتی دادم‌ انگار معدش کوچیک شده اشتهاش کم شده نظم شیر خوردنش بهم خورده

مثلا قبل پودر هر ۲ساعت ۶۰ سی سی شیر خشک میخورد الان ۴ساعتم گرسنه باشه شیر بدم‌۳۰ سی سی میخوره به خاطر همین من هر یک ساعت یکبار ۳۰ سی سی میدم اونم تازه نیم ساعت معطل میکنه

این الان خطرناک ؟؟

این از پودر امپرازوله؟؟

چیکار کنم؟

نکنه اخلال در بلع به وجود اومده براش؟؟

اصلا امپرازولو قطع نکن

بچه من اخر با همین ساشه امپرازول خوب شد

رفلاکسو درمان نکنی میزنه مری و گلو رو میسوزونه بچه چند وقت دیگه اصلا شیر نمیخوره بخاطر زخم گلو و درد مری و معده

اونموقع چندتا دارو باید بدی جای یه دارو

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

انقدرم رو وزن و چاقی زوم نشو

بچه تا برزگ شه هزار بار چاق و لاغر میشه

حرف مفت مردمو ول کن که بگن چاقه یا لاغره دنبال سلامتیش باش

معدشو از همین الان درمان کن ، امپرازول عالیه

معدش درست شه اشتهاشم زیاد میشه کم کم 

درد داشته باشه چه غذایی بخوره اخه؟!

دردشو باید اول درمان کنی بعد فکر زیاد خوردن و نخوردن باشی

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنداداشم درمان نکرد بچه چهار ساله هرچی میخورد بالا میاورد

صد بار برد آندوسکوپی، این دکتر اون دکتر، دیگه دارو جواب نمیداد

چرا؟

چون بچه کوچیک بود درمان نکرد

گذاشت تمام دهانه مری بچه سوخت ، دکترش میگفت همینجوری بی خیال میموندی سرطان دهانه مری میشد

اصلا الان فکر وزن بچه و چاق شدنش نباش فقط تمرکزت رو درمان رفلاکسش باشه

معدش خوب بشه خودش به غذا میاد چاقم میشه به وقتش

زنداداشم درمان نکرد بچه چهار ساله هرچی میخورد بالا میاوردصد بار برد آندوسکوپی، این دکتر اون دکتر، دی ...

بخدا به فکر چاقی نیستم،

میگم چرا شیر نمیخوره

قطره بی بی کر باهاش میدم بهتر شده علائم دیگه ش ولی دکتر تحوبز نکرده

بخدا به فکر چاقی نیستم،میگم چرا شیر نمیخورهقطره بی بی کر باهاش میدم بهتر شده علائم دیگه ش ولی دکتر ت ...

چون معده اش مری ش درد میکنه

رفلاکس ، اسیده معدست که روزی چندبار میاد تا حلقش

تا بحال غذا رو دلت مونده ترش کنی؟

اسید میاد بالا میدونی چقدر حس بدیه و سوزش داره تا چند دقیقه بعدش 

ناخوداگاه بچه اشتهاش کم میشه که بعد غذا باز اون دردو تجربه نکنه

چون معده اش مری ش درد میکنهرفلاکس ، اسیده معدست که روزی چندبار میاد تا حلقشتا بحال غذا رو دلت مونده ...

امروز دوباره رفنم پیش دکترش،

گفتم قبلا رفلاکس داشت ولی درست شیر میخورد آب دهنشم نمیریخت گفت پس اس امپرازول بهش نساخته نکسیوم۲۰ داد ۱/۳شب ۱/۳ صبح

خداکنه با این خوب بشه تروخدا دعا کنید آیهانمو😭

اسم دکترش فاطمه فرهمند

رقلاکس باعث بی اشتهایی بچه میشه. اس امپرازولو به هیچ وجه قطع‌نکن. حتما رو سطح شیب دار بخابونش و بعد از شیر خوردن ۱۵ دقیقه‌ به حالت نشسته بغلش کن و آروغشو بگیر. بچه های رفلاکسی باید شیرخشک arبخورن با دکترش مشورت کن اگه شد شیر ترکیبی پپتی و ای آر بده . منم خودم ترکیبی میدم ببلاک ای آر و ببلاک۱ به نسبت مساوی. خداروشکر رفلاکس پسرم خیلی بهتر شده

امروز دوباره رفنم پیش دکترش،گفتم قبلا رفلاکس داشت ولی درست شیر میخورد آب دهنشم نمیریخت گفت پس اس امپ ...

نکسیوم هم مال معدست

کلا گفتم دارو رو قطع نکن، بزار کامل معده اش خوب بشه

حالا یکی نکسیو یکی امپرازول و .....

حالا بچه من تمام اینارو خورد، نه ماه طول کشید، اخر با ساشه امپرازول خوب شد

حتی دکتر یه دارو وارداتی از ترکیه هم گفت، اونموقع دو هفته طول کشید برسه دستم، هفتصد پولشو دادم، بازم اثر نکرد

رقلاکس باعث بی اشتهایی بچه میشه. اس امپرازولو به هیچ وجه قطع‌نکن. حتما رو سطح شیب دار بخابونش و بعد ...

شیرخشکی که هم واسه حساسیت پروتئین گاوی باشه هم رفلاکس سراغ داری؟؟

رقلاکس باعث بی اشتهایی بچه میشه. اس امپرازولو به هیچ وجه قطع‌نکن. حتما رو سطح شیب دار بخابونش و بعد ...

شیرخشکی که هم واسه حساسیت پروتئین گاوی باشه هم رفلاکس سراغ داری؟؟

امروز دوباره رفنم پیش دکترش،گفتم قبلا رفلاکس داشت ولی درست شیر میخورد آب دهنشم نمیریخت گفت پس اس امپ ...

سلام عزیزم.

من و خیلی از مادر ها مثل شما این دوران رو گذروندیم .

من استخوان هام خالی کردن با گرفتن رژیم .دارو درمانی هم درکنارش داشتم .

دقیقا شرایط بچه م مثل  بچه ی شما بود.

از چهار ماهگی تا هفت ماهگی ش به مکافات شیر میدادم .

نگران نباش .رفلاکس بچه تون آلرژیکه بخاطر همین یه مدت ممکنه  امتناع از شیر داشته باشه .

این یه واکنش طبیعیه برای بچه هایی که رفلاکس دارن .اونم از نوع پنهان 

مال بچه ی من و خیلی های دیگه دقیقا تا هفت ماهگی ادامه داشت .

هم رفلاکس خوب میشه هم شیر خوردنشون .

این مدت سعی کن تو خواب بهش شیر بدی که وزن ش پایین نیاد 

2810