2777
2789

من صد سال قبل پیام داده بودم

اومده بود بعد یه ماه جواب فرستاده برای من 

بعد میگه چون رل زدم بلاکت کردم 

خب اخه مردک کفتار صفت یه ماه ندادی الان مرگت چیه اگه رل داری میای پیام میدی

اینا مریضن بخدا 

اون موقع که با منم بود میگفت اکس قبلیم پیام میده احتمالا خودش میداده 

معلوم نیست کدوم دختر دیگه ای رو بدبخت میکنه 

کارما بزنه پس کلت هر نفسی که میکشی 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
بعضیا خیلی کثافت بلاکش کن بره هولو

کردم از همه جا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اکس همینه دیگه!

همسرت نیست گلم که فقط توروبخاد

اینامتاستفانه اکثرابراسرگرمیه😓😔

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

هه دیوونه ان جانم ، شوهر سابق من از دسته گل خواستگاری تا کت و شلوار پوشیدن و فیلم جهیزیه ی زنشو برام ...

اون دیگه چه بدبختی بوده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

زمان ما یه دوست پسر بود یدونه خواستگار یدونه هم نامزد یدونه هم نامزد عقدی یدونه هم شوهر. الان علاوه ...

تهش به نظرم یکیه

چه بگی قرمز چه سرخ فرقی نداره

منطوریکیه واسمهامتنوع

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊