2777
2789
منافذ باز زیاد رو گونه ها پیشونی چونهخالیشون کردم هر سری و دوباره همونهباعث شل شد پوستم شده

با این کار دارین بدتر منافذ پوستتون باز میکنید 

به این آیدی توی روبیکا پیام بدین محصولات خدمتتون معرفی کنم

R_name_t

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام روتین بخرم پوستم خشکه برای صاف و روشن شدن پوست و جوش

بهترین مارکو بگین برام و بگین چیا بخرم

نظرمن اینه فوم شستشو/تونر/سرم ویتامین سی/ مرطوب کننده/ضدافتاب بیرنگ ولی مارکشونو نمیدونم چی بگیرم

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اسی دختر خالم هم جوش داره هم جای جوشمامانمم چربی صورتش منافذ باز داره با فوم شتشو بعضی وقتا صورتشو‌ ...

دختر خالت‌ برای جوشاش می‌تونه از گلاب استفاده کنه 

برای جای جوش باید محصول خریداری کنه 

مادرتم‌ باید سرم سنتلا خریداره کنه 

به این آیدی تو روبیکا پیام بدین محصولات خدمتتون نشون بدم 

R_name_t

تنها ماده ای که می‌تونه منافذ باز ببنده سنتلا هست که در عرض یکماه منافذ پوست کامل میبنده

نشنیدم تاحالا

شرکتیه؟

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
سلام برای جای جوش حفره شده چی بزنم خوب بشه خسته شدمسرم نیاسینامید ریوال و ساین اسکین فاز۴و ابرسان را ...

بله ولی نیاسینامید جای جوش که به صورت لک هست برطرف می‌کنه نه حفره 

برای حفره باید سرم جای اسکار لانبنا تهیه کنید 

از ای آیدی توی روبیکا میتونید تهیه کنید

R_name_t

برند لانبنا

همونایی که گفتمو بخرم با همین برند؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
ببخشید راضی هستین؟بیشتر ضد جوشه یا لایه بردار؟

ببین

من اول کامان خریدم خیلی به پوستم ساخت و روشن و لطیف کرد پوستمو

ولی دومین بار ک خریدم به اون شدت اثر نداشت

ولی نیتروژنا تاثیر خاصی ک بگم تغییری داد ب پوستم یا جوش یا جای جوش نداشت برام

من بیشتر ماسک خونگی رو پوستم تاثیر داره تا این شوینده ها

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
بله ولی نیاسینامید جای جوش که به صورت لک هست برطرف می‌کنه نه حفره برای حفره باید سرم جای اسکار لانبن ...

بله ممنون،بعد ببخشید ساین اسکین شماره ۴ چی چیکار میکنه؟

بخند   
همونایی که گفتمو بخرم با همین برند؟

شما فوم شستشو

تونر 

آبرسان 

ماسک 

و ماسک خواب لازم دارین 

سرم ویتامین سی به همه پوست ها سازگاری نداره تهیه نکنید

این محصولات خودم دارم اگه خواستین میتونید تهیه کنید

2810