2777
2789
عنوان

سرما خوردگی نوزاد

28 بازدید | 6 پست

خانما دختر ۸ ماه و ۲۰ روزشه سرما خورده شدید ابریزش بینی و سرفه داره بردمش دکتر سیتریزین و قطره بینی نوشت روز ب روز داره بدتر میشه اصلا خوب نشد چیکارش کنم بگید تروخدا اگه تجربه دارید

سیتریزین فقط برای علائم الرژیه

اگر سرماخورده سرفه و خس خس سینه و بی قراری داره دوباره ببرش دکتر اطفال

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم فقط همون قطره بینیرو براش استفاده کن چون نوزاده داروی دیگه نداره برای بالای یک سال شربت پلارژین میدن ولی چون عسل داره برای زیر یک سال خوب نیست که دکتر دختر من بهش داد تو همین ماها بود که مریض شده بود ولی شما همون قطره بینی رو استفاده کن براشم با نشاسته کل فرنی درست کن هیچ چیز دیگه ام نمیخواد بدی فقط حواست باشه گوشش عفونت نکنه چون اون دارو داره

به نظرم فقط همون قطره بینیرو براش استفاده کن چون نوزاده داروی دیگه نداره برای بالای یک سال شربت پلار ...

گوش راستشو گاهی وقتا میگیره میکشه ینی دردش میکنه؟

بعد گلم گفتی با چه نشاسته ای براش فرنی درس کنم؟

نشاسته گل همون نشاسته معمولی خودمون ببین یک بار دیگه ببر دکتر اگه گوششو میکشه چون عفونت گوش بعد چند روز مشخص میشه برا بچه من که اینطوریه اول که میبرم گوشش عفونت نداره ولی بعد از چند روز عفونتش مشخص میشه که برا این مشکل دارو میدن دورشم 10روزس که باید استفاده بشه ولی اگه عفونت نداشته باشه هیچ داروی دیگه بهت نمیدن شما همون سوپ و فرنی درست کن بهش بده میلم نداشت ابکی درست کن با سرنگ بریز حلقش