2777
2789
باید چیکار کنم ؟ میش بیشتر راهنمای کنید ؟

افرادی هستن برای محصولات شرکت بازاریابی میکنن بعد از فروش محصول پورسانت میگیرن.بعد زیر مجموعه میگیرن باز اون که بفروشه درصدی پورسانت هم به بالاسری میرسه.

خیلی ماهر و زبون باز باشی پله بالاتر بری زیر مجموعه جم کنی یه چی گیرت میاد.

شرکت نفیس مثلا اینجوریه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می تونی چند تا کاموا سوزنی بخری و قلاب اگر بلدی که هیچ اگر نه که از روی برنامه های آموزشی از گوگل یا یوتیوب یا اینستا آموزش مثلاً بافت اسکاج لیف یا هرچیز دیگه رو در میاری و می بافی بعد که به اندازه قابل توجه رسید ببر بفروشش می تونی براش پیج هم بزنی به نظرم این هم می اونه خوب باشه یا جوراب و لباس زیر عمده بخر و بیار بفروش

ادمین چجوری بشم ب کی برم بگم منو ادمین کنه چجوریه کارش؟

اولش خب باید آموزش ببینی

ممکنه یه کانال ادمین پاسخگو بخواد یا یه کانال ادمین تولید محتوا تو ایتا یا اینستا 

اونجا کانال از خودت نیست اما تو کانال گردانی به مدیر کمک میکنی

من داخل دیوار کسب و کار چندین مورد دیدم که دنبال ادمین بودن

راستش آره من خودم رفتم و پشیمون شدم نه اینکه بد باشه من نتونستم

مشکل از شما نبوده منم وارد شدم به اجبار کلاسهای شستشوی مغزشون رو شرکت میکردم حمایت شدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. حدی که میخواستم ادامه ندم حس میکردم نمک گیر شدم و دارم بهترین فرصت زندگیمو از دست میدم.الان که یکسال گذشته میگم چه چه خوب شد ادامه ندادم.از دور که ببینی ماهیت قضیه رو بهتر درک میکنی.اولش میگن هر وقت هرجوز راحتی بعد بهت تلقین میکنن اگه از همه چیزت برای هدفت بزنی آدم خوبی هستی. و هدف فروش بیشتر در این رقابت با هر راهی که بلدی.

مشکل از شما نبوده منم وارد شدم به اجبار کلاسهای شستشوی مغزشون رو شرکت میکردم حمایت شدم خیلی تحت تاثی ...

واای دقیقا یعنی یه جوری استرس گرفته بودما مثل برگ خزون موهام می ریخت روز و شب نداشتیم کلا 

الان دارم نفس راحت می کشم

حقیقت به اسی این کارو معرفی کردم همون لحظه پشیمون شدم اما گفتم همه چیزو بگم حالا خودش می دونه البته بهتر که فهمید که ناخودآگاه جذب نشه