2777
2789

دوستان میگم کاری هستش معرفی کنید با گوشی باشه و این ترید و این چیزا چیه ماهی ۲ تومنم یا ۳ تومنم دربیارم راضیم اگر میدونید راهنمایی کنید ممنون میشم؟تورخدا اگر میدونید بگید خیلی مهمه تورخدا 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیس قربونت برم اگ شهرای بزرگ زندگی‌میکنید و دنبال پول دراوردن هستین توی همین تولیدیا کار کنید

دلم میخاست ماهی ۲  یا ۳ تومن دستم میومد با گوشی کار میکردم ولی نیست ک نسست همش میگردم 

من از ترید و اینا سر در نمیارم اعتباری بهش نیست به نظرم.یه سری شرکتا مشاور برای فروش میخوان با گوشی ...

ادمین چجوری بشم ب کی برم بگم منو ادمین کنه چجوریه کارش؟

باید چیکار کنم ؟ میش بیشتر راهنمای کنید ؟

ببین هم می تونی محصولات مراقبتی پوست و مو رو هم  بفروشید و هم می تونی کار آفرینی کنی یعنی یکیو میاری زیر مجموعه ت و اون هم از فروش محصولاتش به تو پورسانت می رسونه البته از شرکت

اما به هرحال خرید می زنی و آموزش کلاس آنلاین  و این ها هست

شرکت های لدورا نفیس پنبه ریز و ...

من از ترید و اینا سر در نمیارم اعتباری بهش نیست به نظرم.یه سری شرکتا مشاور برای فروش میخوان با گوشی ...

من چون دوستام رفتن و میگن موفقیم معرفی کردم خودم که دیگه وقت این کارو ندارم دیگه

ببین هم می تونی محصولات مراقبتی پوست و مو رو هم بفروشید و هم می تونی کار آفرینی کنی یعنی یکیو میاری ...

عه میشنامس این شرکت های لدورا و توی منطقه ما هستش ۴ میلیون وسیله ارایشی میخری و باید ببری بفروشی نمیدونم چ چیزای دیگه