2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرجاتی هیچ کس جای هیچ کس نمیگیره هیچ چیزم قابل مقایسه نیست من تو ۲۳سالگی هم دانشجو ارشد بودم هم کار ...

عزیزم الان همسرتون کنرتونن دیگه درسته؟! 

بله واقعا حق باشماست زمان همچیو جابه جا میکنه

ولی خوب من میخوام تااااا اخر اخر ادم موفقی برای خودم و سایر انسانها باشم

من اگ عقل داشتم تا چن سال دیگه خاک حیاط بابامو میخوردم ولی ازدواج نمیکردم

واقعا ،چرا ؟!

درسته من الانم خونه بابام اونقد راحتم 

ولی واقعا با نفر دومی که قراره بیاد توو زندگینت باید مچ باشی و خیلی چیزای دیگه

عزیزم الان همسرتون کنرتونن دیگه درسته؟! بله واقعا حق باشماست زمان همچیو جابه جا میکنهولی خوب من میخو ...

منم میخاستم اینطوری باشم اما نشد دیگه شرایط برام تغییر کرد اما تو تلاشت بکن زودم ازدواج نکن اشتباه من اینجا بود هرچند همسر خ خوبه اما مسولیتهای زندگی تو رو از هدفت خ دووووور میکنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
واقعا ،چرا ؟!درسته من الانم خونه بابام اونقد راحتم ولی واقعا با نفر دومی که قراره بیاد توو زندگینت ب ...

متاسفانه شوهرم اخلاق نداره خسیس ترین آدم تو دنیاس خیلیم بچه ننه هس

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
😂😂😂😂هیییی خدای من تصور اینکه منم الان جای شما میبودم واقعا خیلی سخته 😅😍ولی شما به اون رشد رسید ...

اره سخته امروز پدرمو درآورد از بس جیغ میزد 

🤕🤕🤕معده درد گرفتم از دستش 

منم میخاستم اینطوری باشم اما نشد دیگه شرایط برام تغییر کرد اما تو تلاشت بکن زودم ازدواج نکن اشتباه م ...

واقعا اینطوره 🥺چه غمناک اون همه ارزو 

خاک خورد رفت؟؟!

اخه بنظرم اگه خودت با همسرت یکی کنی قطعا اخرش قشنگه ،اخرش میشه یه موفقیت بزرگ

فقط کافیه هدفتون توو پیشرفت یکی باشه

واقعا اینطوره 🥺چه غمناک اون همه ارزو خاک خورد رفت؟؟!اخه بنظرم اگه خودت با همسرت یکی کنی قطعا اخرش ق ...

همه چی ب این سادگی نیست  میگم همسرم خ عالیه هنوزم گاهی بمن میگه پاشو از نو شروع کن دیر نیست اما نمیتونم دیگه توان سابق نداده ذهنم یارای قبلی نداره وابنکه بچه هام نمبتونم رها کنم ب کسی بسپارم نود درصد زنان موفق یا بچه ندارن یا جور بچه داری و تربیتشون کسی دیگه کشیده  غیرازین هرکسی دیدی بهت گفت من با بچه کار کردم و پبشرفت کردم باورنکن تجربه خودمن اینه  من همکارای سابق  بچه اوردن همش یا از صبح تا غروب مهد یا پیش مادربزرگ و پدربزدگ بیچاره 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
وای عاشق بچه ام 😍😂اما تمیز کردن زیرش برام معضله 🤣

دیگه وقتی بچه دار شدی عادت میکنی بهش🤣🤣🤣🤣منم همینجوری بودم الان عادی شده🤭 وقتی کثیفه عذاب وجدان میگیرم زود میرم تمیزش میکنم 

منم همسنتم پشت کنکورم 😶 

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده