دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم الان همسرتون کنرتونن دیگه درسته؟! بله واقعا حق باشماست زمان همچیو جابه جا میکنهولی خوب من میخو ...
منم میخاستم اینطوری باشم اما نشد دیگه شرایط برام تغییر کرد اما تو تلاشت بکن زودم ازدواج نکن اشتباه من اینجا بود هرچند همسر خ خوبه اما مسولیتهای زندگی تو رو از هدفت خ دووووور میکنه
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
واقعا اینطوره 🥺چه غمناک اون همه ارزو خاک خورد رفت؟؟!اخه بنظرم اگه خودت با همسرت یکی کنی قطعا اخرش ق ...
همه چی ب این سادگی نیست میگم همسرم خ عالیه هنوزم گاهی بمن میگه پاشو از نو شروع کن دیر نیست اما نمیتونم دیگه توان سابق نداده ذهنم یارای قبلی نداره وابنکه بچه هام نمبتونم رها کنم ب کسی بسپارم نود درصد زنان موفق یا بچه ندارن یا جور بچه داری و تربیتشون کسی دیگه کشیده غیرازین هرکسی دیدی بهت گفت من با بچه کار کردم و پبشرفت کردم باورنکن تجربه خودمن اینه من همکارای سابق بچه اوردن همش یا از صبح تا غروب مهد یا پیش مادربزرگ و پدربزدگ بیچاره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده