2777
2789
عنوان

چکارکنم ازدست شوهرم کمکم کنییید

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 187 پست
باچاقو میخاس زبونم ببرصورتم زخمی شد انقد میزد ک بدنم کبوددبیشتر باسنم بالگد ک ب کسی نشون ندم

بنده خدا مگه دوره برده داریه؟ 

خدا  مرگ مردی بده که دست بزن داره 

این خودش عسر و حرج و دلیل طلاقه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا مگه دوره برده داریه؟ خدا مرگ مردی بده که دست بزن داره این خودش عسر و حرج و دلیل طلاقه

پدرم فوت کرده هم ب خاک پدرم فوش میداد هم میزد دوماه نزد ولی ب بابام فش داده کاش بمیرم

اول باید نحوه کتک زدن هاش رو توی دادگاه ثابت کنید مثلا با چاقو و همراهش مدارک فحاشی و.... خدا خیرتون ...

خانوادم راضی نبودن من گفتم بخاطر منطقه نباید قضاوت کنم ک بلا سرم اومد میگه گردنتو میشکونم طلاق نمیدم موهات میکشم ازذطبقع خونتون پرت میکنم پایین

مسئله مهمیه..تاپیکای قبلت هم خوندم ..ببین به نظرم ب خانوادت بگو چطور ادمیه و دست بزن داره ...اینو به ...

ببین برگشتنی داداشم بهش گفته بود برو خونه بگیر وگرنه طلاق خواهرم میگیرم اما من نصفدشب رفتم خونشون برای استقبال اون صبح رسید اما رفت سرکار نیومد منو ببینه زنگ زد گفتم بخاطرت اومدم‌نیم ساعت منو میدیدی میرفتی قطغ کرردم‌ اون میدونسم خودشو زده میخاسم بمیرم ازناراحتی