2777
2789
عنوان

بارداری و فیبروم

148 بازدید | 25 پست

کسی هست با وجود فیبروم بارداری موفقی رو پشت سر گذاشته باشه؟

ممنون میشم تجربه‌تون رو بگید.

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️

اندازش چقدره، سعی کن گوشت بادمجون اصلا نخوری باعث رشدش میشه، اصلا بهش فک نکن خدا بخواد سالم پیش میره عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

آره من دو تا فیبروم به اندازه نخود داشتم قبل بارداریم. دکتر بهم گفت جایی قرار دارند که مانع بارداریم نمیشن ‌باردار شدم. الان ماه آخر هستم خداروشکر. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندازش چقدره، سعی کن گوشت بادمجون اصلا نخوری باعث رشدش میشه، اصلا بهش فک نکن خدا بخواد سالم پیش میره ...

سه سانت تقریبا. من هنوز اقدام نکردم. راستش هردکتری یه نظری داره. خیلی نگرانم

آره من دو تا فیبروم به اندازه نخود داشتم قبل بارداریم. دکتر بهم گفت جایی قرار دارند که مانع بارداریم ...

الهی شکر. میدونید کجا قرار گرفتن؟تو بارداری بزرگتر نشدن؟

اندازش چقدره، سعی کن گوشت بادمجون اصلا نخوری باعث رشدش میشه، اصلا بهش فک نکن خدا بخواد سالم پیش میره ...

متاسفم واسه امضاتون😞

سه سانت تقریبا. من هنوز اقدام نکردم. راستش هردکتری یه نظری داره. خیلی نگرانم

اگه هنوز اقدام نکردی منم تازه زایمان کردم اما بچمو از دست داذم ی فیبروم ی سانتی داشتم تو ۳۵هفته قلبش وایساد اما دلیلش فیبروم نبود اما حین بارداری خیلی بزرگ شده بود فیبرومم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

اما من اصلاح سبک کردم مخصوصا تو پریودیام الان فیبرومم شده۱۶میل طب سنتی هم میرم خیای هزینه داره ولی میگن نتیجه میده بادکش رحم و حجامت هم کردم ببینم میتونم از بین ببرم 😔ولی دکترم میگف موقع زایمان خیلییی بزرگ شده بود

اگه هنوز اقدام نکردی منم تازه زایمان کردم اما بچمو از دست داذم ی فیبروم ی سانتی داشتم تو ۳۵هفته قلبش ...

وای خیلی سخته. از کجا میدونی علتش فیبروم نبوده؟

من تا دم عمل رفتم ولی منصرف شدم. چون همش گفتن عملش سنگینه و ممکنه رحمت رو دربیاریم😑

اما من اصلاح سبک کردم مخصوصا تو پریودیام الان فیبرومم شده۱۶میل طب سنتی هم میرم خیای هزینه داره ولی م ...

کاش همون موقع درش میاورد موقع زایمان.

اصلاح سبک چجوریه؟

الهی شکر. میدونید کجا قرار گرفتن؟تو بارداری بزرگتر نشدن؟

نه رفتم سونو قبل بارداریم. دکتر بهم گفت. 

الانم بچه بزرگ شده معلوم نمیشه بزرگ شدن یا نه. احتمالش خیلی کمه با بچه بزرگ بشن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
وای خیلی سخته. از کجا میدونی علتش فیبروم نبوده؟من تا دم عمل رفتم ولی منصرف شدم. چون همش گفتن عملش سن ...

ممکنه اصلا باردار نشی برداری، دکترم میگف دلیلش فیبروم نبود،  فیبروم باعث مرگ نمیشه چون چسبیده فقط باعث زایمان زود رس میشه، اما کیست حرکت میکنه خدایی نکرده میچسبه ب قلب بچه

نه رفتم سونو قبل بارداریم. دکتر بهم گفت. الانم بچه بزرگ شده معلوم نمیشه بزرگ شدن یا نه. احتمالش خیلی ...

خدا رو شکر که اذیت نشدید. چرا،خیلی هاشون تو بازداری بزرگ میشن

ممکنه اصلا باردار نشی برداری، دکترم میگف دلیلش فیبروم نبود، فیبروم باعث مرگ نمیشه چون چسبیده فقط با ...

آهان.

آره میدونم عملش باعث میشه شانس بارداری پایین بیاد