2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
خواهر زاده ی من از تولدش چسبندگی لابیا داشت دکتر گفته بود باید همیشه پمادش رو استفاده کنه به مرور بز ...

یعنی مدام استرومارین میزنه براش؟

بلوغ زودرس میاره اخه😥

یاخدا تا هفت سالگی

من یه روغن رازیانه گرفتم ایندفه

حداقل طبیعیه

از پیشرفتش جلوگیری کرد ولی پایینش که بسته شده رو باز نکرد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
یعنی مدام استرومارین میزنه براش؟بلوغ زودرس میاره اخه😥یاخدا تا هفت سالگیمن یه روغن رازیانه گرفتم این ...

من دقیق نمیدونم چه پمادی میزد اما میدونم تا دوسال گذشته همیشه استفاده کرد پمادشم یکم سخت گیر میومد همیشه دنبال یه آشنا تو داروخانه ها بود که پماد رو براش پیدا کنه

خیلی ازش سوال نمیپرسیدم چون مسئله خصوصی دخترش بود فقط تا همین جایی که خودش گفته اطلاع دارم وگرنه بیشتر راهنماییت میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا پرونده بستیم نیوکیت و کومیداژن گرفتیم اسهال شدید گرفت بمیرم براش عذاب وجدان کشت منو‌قبلش پپتی. ...

چه سخت.

دیگه غذاخورش کن شیر کمتر بده.بعد سویق کودک امتحان کردی؟دوستام میده بچه هاشون.

من دقیق نمیدونم چه پمادی میزد اما میدونم تا دوسال گذشته همیشه استفاده کرد پمادشم یکم سخت گیر میومد ه ...

اره همین استرومارینه ماهم همه جارو گشتیم

ممنون عزیزم ♥️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چه سخت.دیگه غذاخورش کن شیر کمتر بده.بعد سویق کودک امتحان کردی؟دوستام میده بچه هاشون.

چون آلرژی شدید داره بدنش واکنش میده

سویق بدم لاغر میشه تازه

چه سخت.دیگه غذاخورش کن شیر کمتر بده.بعد سویق کودک امتحان کردی؟دوستام میده بچه هاشون.

چون آلرژی شدید داره بدنش واکنش میده

سویق بدم لاغر میشه تازه

عزیزم راجب التهاب روده سوال دارم لطفا کمکم کن

سلام عزیزم خوبی ببخشید من چند روز آنلاین نشدم

بفرمایید 

سلام عزیزم خوبی ببخشید من چند روز آنلاین نشدمبفرمایید

من دفع ندارم و اعزیتم با اینکه یبوست ندارم ینی مدفوع خشک نیس و کاملا شله 

دفع ندارم حس میکنم مدفوعم بر میگرده چون حرکت میکنه میفهمم

یه سوال داشتم میگن حس شیشمی میشه لطفاً جواب بدی

من زیاد جواب نمیدم چون چندین ماهه درگیر بیماریه بچم هستمو حال روحی مناسبی ندارم درحال حاضر

ولی اگه واقعا واجبه بگو تا ببینم چی می بینم

من دفع ندارم و اعزیتم با اینکه یبوست ندارم ینی مدفوع خشک نیس و کاملا شله دفع ندارم حس میکنم مدفوعم ب ...

گلم شما روده هات تنبل شده 

طبع ها باهم فرق داره من نمیتونم داروهای پسرمو بگم شاید برای شما مضر بود

فقط برو یه طب سنتی خوب

من چندسال با پسرم درگیر دکترو بیمارستان بودم اخرش با طب سنتی کامل خوب شد

هم زخم روده داشت هم التهاب شدیییید

من زیاد جواب نمیدم چون چندین ماهه درگیر بیماریه بچم هستمو حال روحی مناسبی ندارم درحال حاضرولی اگه وا ...

میشه بگی از ازدواجم با یه نفر چی حس میکنی؟ 

و اینکه به نظرت مشکلم با طب سنتی حل میشه یا نوین؟ قابل حل هست

گلم شما روده هات تنبل شده طبع ها باهم فرق داره من نمیتونم داروهای پسرمو بگم شاید برای شما مضر بودفقط ...

خدارو هزار مرتبه شکر 

میشه اون دکتر طب سنتی رو معرفی کنی من کسیو نمیشنتسم

خدارو هزار مرتبه شکر میشه اون دکتر طب سنتی رو معرفی کنی من کسیو نمیشنتسم

کدوم شهری؟

این دکتره فک نکنم دارو پست کنه

حالا خواستی میپرسم ازش

ما اصفهانیم شهر نجف آباد