دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هرچی آدم باسواد وبا معلومات میشناسم کم حرف هستن بالعکس آدمای با معلومات کم معمولا بیشتر صحبت میکنن... اجتماعی بودن لزوما زیاد صحبت کردن با باهمه گرم گرفتن نیست
فکر کنم بعضی از پدر شوهرا خودشون رو عقل کل میدون درکت میکنم پدرشوهر منم در هر مسئله ای نظر منو میخا ...
دقیقا این ازهمون ادماس
فک کن ی بار خواستیم از ی لوازم خانگی وسایل اقساط بخریم فروشگاه خیلی بزرگ وبرند معروفی بود تاپدرشوهرم فهمید داد وبی داد که صاحب مغازه چوپان بوده وشماالان میخاید غرض بگیرید از اون
مافقط سکوت کردیم چون حرف بااین ادم بی فایدس یکی نیس بهش بگه چوپون بوده عرضه داشته خودشو به اینجا رسونده تو چکار کردی ؟
میگم کاری ب این چیزا ندارم حالا چرا شب مونده بودین؟ اخه اکثر مشکلات این چنینی بخاطر اینه زیاد پیش کس ...
مارفتیم ی سفر زیارتی ی شهرستان دیگه بعد مادرشوهرم زنگ زد به پسر برادرش که شب پیش شما شام میاییم سر مسیر مون بودن خودشو دعوت کرد تا سرلج زنشو دربیاره وی گوشه نشستن تااین خم وراست بشه جلوشون منم چون کمکش کردم اینا ناراحت شدن دوروز بعدم میزبان زنگ زده به پدرشوهرم که خواهر منو برای برادر خانمش خاستگاری کنه که اینا کلا دیگه ترکیدن😁👍