2777
2789
ببین نه اینکه بگم مخالفم ولی خودم جدیدا توی جمعی رفتم اینم بگم من برونگرا و اجتماعی هستم تو این جمع ...

ببین ما باپدرشوهرم قطع ارتباطیم ودست این ادم سپرده اشتیمون بده وشرط برااشتی گذاشتهچ

من اصلا نظر نمیدم تو کار دیگران ولی مثلا مارفتیم مهمونی پیش دایی های شوهرم دعوت بودیم شام مادرشوهرم ودختراش یگوشه نشستن بااینکه دیدن خانم خونه دست تنهاست وخیلی بهش فشار اومده کثلاخودشون گرفتن 

ببین ما باپدرشوهرم قطع ارتباطیم ودست این ادم سپرده اشتیمون بده وشرط برااشتی گذاشتهچمن اصلا نظر نمیدم ...

اها پس قضیه کلا یه چیز دیگه هستش

ببین من تو زندگیت نبودم و ندیدم چیا بوده و شده و کلا نظری ندارم دیگه 

خودت بهتر میدونی

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نه اینکه بگم مخالفم ولی خودم جدیدا توی جمعی رفتم اینم بگم من برونگرا و اجتماعی هستم تو این جمع ...

بعد من وسط جمع باصدای بلند گفتم به میزبان مریم خانم اجاز میدین بیام پیشتون تو اشپز خانه بعد رفتم پیشش وکمکش کردم وکلی تشکر کرد وخوشحال شد حتی برنجا خودم پختم براش وصبح اول وقت بیدارشدم چون عادت دارم صبح حموم کنم از صابخونه اجازه گرفتم دوش گرفتم وتو امده کردن صبحونه کمک کردم وقبل رفتن کل خونه باهاش تمیز کردم وصابخونه خیلی از اخلاقم تعریف کرد وتشکرکرد 

تو بگو کجای کارم اشتباه؟

وا مگه چقدر حرف میزنی؟حالا واقعا پر حرفی میکنی؟ بعضیا اینقدر حرف میزنن سر آدم میخورن البته من مثال ز ...

نه پرحرف نیستم ولی اطلاعات عمومیم خیلی بالاس ودر همه صحبت ها شرکت میکنم دقت کنید شرکت نه نظر مثلا بریم خونه کسی که کارش تومعملاته من ازشون اطلاعات جمع میکنم واطلاعات میدم اوان معملاتی اینقد ازصحبت خوشش میاد که ادامه میدیم ودرمورد بازاریابی وروش های جدید چیزهای که توکتابا خوندم 

اینو مثال زدم

فکر کنم  بعضی از پدر شوهرا خودشون رو عقل کل میدون

درکت میکنم 

پدرشوهر منم در هر مسئله ای نظر منو میخاد تا من دهنم رو باز کنم شدیدا مخالفت میکنه 

بعد که  از من جدا میشه همون جوری که من نظر داده بودن  و مخالفت کرده بودمو به مو اجرا میکنه 

نمیدونن چه مرض  ی داره

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
بعد این ماجرا اومدن به شوهرم گفتن براچی زنت توخونه غریبه خودمونی میشه

به نظر منم یه خورده باید از صميميت تون منزل دایی شوهر و اینا کم کنید 

باور کنید بعضی جاها سکوت به نفع مون همه میتونن نظر بدن ولی سکوت بهتره 

اوشون فامیلاش می‌شناسه میدونه پرحرفی بینشون جالب نیست

فکر کنم  بعضی از پدر شوهرا خودشون رو عقل کل میدون

درکت میکنم 

پدرشوهر منم در هر مسئله ای نظر منو میخاد تا من دهنم رو باز کنم شدیدا مخالفت میکنه 

بعد که  از من جدا میشه همون جوری که من نظر داده بودن  و مخالفت کرده بودمو به مو اجرا میکنه 

نمیدونن چه مرض  ی داره

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

من همین مشکل رو با برادر همسرم دارم،همه جا میگه شما نظر نده،درحالی که من همیشه نظرات مفید و کارآمد میدم،چون سطح سواد زنش پایینتره،و من تو همه زمینه ها نظر میدم و اطلاعات دارم زورش میاد

2810