2777
2789
میگه وقتی تومجلس باشیم یا جایی بریم خیلی حرف میزنه میخواد خودشو نشون بده مگه ما لالیم اون خرف میزنه

آهان 

خب دیگه شخصیت خودشو نشون داده 

من جای شما باشم خودمو براش می گیرم لام تا کام باهاش حرف نمیزنم 

فقط سلام علیک و خداحافظ 

اابته بی احترامی هم نکن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

این پدرشوهر منه😂 مخصوصا واسه جاریم.. خیلی زورش میاد ما تو یه چیزایی اطلاعات داریم و سرمون میشه که پسراش ندارن.. خب گناه ما چیه خودت و بچه هات هیچ پخی نیستید😵‍💫 واسه شما هم حتما همینطوره... یه چیزی بهش فشار آورده😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی قدر پدر شوهر مادر شوهرمو از وقتی اومدم سایت فهمیدم 

چنان تو جمع عروس رو بالا میبرن که همه حسادت میکنن

مادر شوهرم هر کاری بخواد انجام بده با من مشورت می‌کنه . حرفم هم روش خیلی تاثیر داره

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
من جات باشم دیگه جایی که اون هست نمیرم

ببین من ادم اجتماعی هستم و بااعتماد بنفس بالا واو هر جمعی باشم حتی وسط ادمایی که نمیشناسم کل جمع دستم میگیرم و باهمه دوست میشم اون میگه اینکاراش به من برمیخوره مگه من بلد نیستم حرف بزنم

این پدرشوهر منه😂 مخصوصا واسه جاریم.. خیلی زورش میاد ما تو یه چیزایی اطلاعات داریم و سرمون میشه که پ ...

گفته که من دوسش دارم بدی ندیدم وای این کارش دوس ندارم😂😂ولی من خیلی حس قدرت کردم بااین حرفش 

ولی بنظرت جواب درست چی هست؟

آهان خب دیگه شخصیت خودشو نشون داده من جای شما باشم خودمو براش می گیرم لام تا کام باهاش حرف نمیزنم فق ...

نه از این ببعد بیشتر رومخش میرم 

من همیشه داستان وعبرت میگم تو جمع مثلا مثله یاحر بره سر کلاهبرداری من داستان عبرت امیز میگم از قدیم مثلا توکتاب خوندم ازاین ببعد بیشتر میگم

گفته که من دوسش دارم بدی ندیدم وای این کارش دوس ندارم😂😂ولی من خیلی حس قدرت کردم بااین حرفش ولی بنظ ...

اگه مشکل خاصی باهاشون نداری برای حفظ احترام و تنش تو زندگی خودت هم که شده رعایت کن.. وگرنه فکر میکنن لجبازی میکنی.. حالا جدا از شوخی تو مورد ما ،پدرشوهرم زمین و باغ داره، جاریم تو بحث هاشون مدام میپره و از باغ و زمین خودشون حرف میزنه.. اونا هم ناراحت میشن... به نظر منم درست نیست.. حالا خودت تشخیص بده کجا نظر بدی کجا ندی

اگه مشکل خاصی باهاشون نداری برای حفظ احترام و تنش تو زندگی خودت هم که شده رعایت کن.. وگرنه فکر میکنن ...

نع پدرشوهرم نمیگه زیاد نظر میده

میگه تومهمونیا ومسافرت کل مجالس دستش میگیره 

وگرنه اصلا تو مسالشون حرف نمیزنم یا از مال خودمون یا خانوادم بگم جاریت خودنمایی میکنه یامقایسس وقطعا کار اشتباهیه

ببین من ادم اجتماعی هستم و بااعتماد بنفس بالا واو هر جمعی باشم حتی وسط ادمایی که نمیشناسم کل جمع دست ...

ببین نه اینکه بگم مخالفم ولی خودم جدیدا توی جمعی رفتم اینم بگم من برونگرا و اجتماعی هستم تو این جمع یه دختری هست اصلا نمیذاره بقیه حرف بزنن و اظهار نظر کنن واقعا رو مخ همه رفته خب هرچیزی حدی داره 

ولی شما سری دیگه زیاد ب روی خودت نیار اخم نکنی و یا تیکه نندازی فقط صحبت نکن اگر هم کسی شخصا نگاهت کرد یا سوالی پرسید جواب بده

البته نمیدونم حرفم درسته یانه ولی کاشکی میشد ب پدرشوهرت میکفتی ب خودت بگه این مطلب رو  نه به کس دیگه ای و جای پدرت رو داره ،

و یه جورایی از حرکتش شرمنده اش کنی که خجالت بکشه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اگه مشکل خاصی باهاشون نداری برای حفظ احترام و تنش تو زندگی خودت هم که شده رعایت کن.. وگرنه فکر میکنن ...

من کلا باهاشون قطع رابطم 

اینو دست یکی فرستادن که بگه بیایید اشتیمون بده وشرط گذاشته برای اشتی

2810