2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرچی آدم باسواد وبا معلومات میشناسم کم حرف هستن بالعکس آدمای با معلومات کم معمولا بیشتر صحبت میکنن...  اجتماعی بودن لزوما  زیاد صحبت کردن با باهمه گرم گرفتن نیست

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
فکر کنم بعضی از پدر شوهرا خودشون رو عقل کل میدون درکت میکنم پدرشوهر منم در هر مسئله ای نظر منو میخا ...

دقیقا این ازهمون ادماس 

فک کن ی بار خواستیم از ی لوازم خانگی وسایل اقساط بخریم فروشگاه خیلی بزرگ وبرند معروفی بود تاپدرشوهرم فهمید داد وبی داد که صاحب مغازه چوپان بوده وشماالان میخاید غرض بگیرید از اون

مافقط سکوت کردیم چون حرف بااین ادم بی فایدس یکی نیس بهش بگه چوپون بوده عرضه داشته خودشو به اینجا رسونده تو چکار کردی ؟

بعد من وسط جمع باصدای بلند گفتم به میزبان مریم خانم اجاز میدین بیام پیشتون تو اشپز خانه بعد رفتم پیش ...

میگم کاری ب این چیزا ندارم حالا چرا شب مونده بودین؟ 

اخه اکثر مشکلات این چنینی بخاطر اینه زیاد پیش کسی بمونید

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

میگم کاری ب این چیزا ندارم حالا چرا شب مونده بودین؟ اخه اکثر مشکلات این چنینی بخاطر اینه زیاد پیش کس ...

مارفتیم ی سفر زیارتی ی شهرستان دیگه بعد مادرشوهرم زنگ زد به پسر برادرش که شب پیش شما شام میاییم سر مسیر مون بودن خودشو دعوت کرد تا سرلج زنشو دربیاره وی گوشه نشستن تااین خم وراست بشه جلوشون منم چون کمکش کردم اینا ناراحت شدن دوروز بعدم میزبان زنگ زده به پدرشوهرم که خواهر منو برای برادر خانمش خاستگاری کنه که اینا کلا دیگه ترکیدن😁👍

مارفتیم ی سفر زیارتی ی شهرستان دیگه بعد مادرشوهرم زنگ زد به پسر برادرش که شب پیش شما شام میاییم سر م ...

اخه نمیدونم بعضی ها مشکلشون چیه میبینید پسرتون شاد هست با زنش چرا مشکل واسشون درست میکنند

اون  مرده هست تو اینستا مال کرمانشاه و همدانه میگه

مشکل برات پیش آمده کسکم از ترس …👌🏻

😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم