2777
2789
عنوان

بچم بال بال میزنه چیکار کنم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 40 پست

من بچه ندارم اما بنظرم 

موقع شیر خوردن میتونی نازش کنی باهاش حرف بزنی تا فکرش درگیر بشه اون کارو انجام نده 

موقع تلوزیونم میتونی بهش‌خوراکی بدی بهش بیشتر توجه کنی حواسش و پرت کنی تا غز سرش بیوفته 

هرچند که منظورت و غز بال بال زدن نفهمیدم و اونیکه تصور میکنم بنظر من چیزی نیست ویک مورد طبیعیه

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
اینایی که دارین میگین از علائم اوتیسم هست

عزیزم بچه زیر سه الی چهار سال مگه میشه تشخیص اوتیسم داد چرا میترسونیش😐😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن از علائم اوتبسم هست

کی گفته 😑

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اینجا بپرسی یکی میگه اوتیسمه یکی میگه باهوشه یکی میگه خنگه یکی میگه سالمه ، برو از یه دکتر سوال کن

دکتر گفت قطعا اوتیسم نیست. ولی خب نگرانم چرا مثل داداشش نیست. دوقلو هستن

پزشک گفت چیزیش نیس

پس چی میگی شما

پزشک گفته شما ول نمیکنی عزیز من 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️