2777
2789
معدلت نمیرسه به 19.رتبه کشوریت بین 10تا12هزار

@هتاوکرد   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

س

واااای درسته مرسییییییییی                                 ببخشید زیاد سوال میپرسم ... لطفا با شماره جواب بده گم نکنم ببخشید پرواماااا ............ 1_ مهندسی کامپیوتر صندعتی اصفهان قبول میشم ؟                                 2_رتبم بین چند تا چند میشه دوسال دیگه کنکورمه                          3- بعد قبولی بابام باز با تعصباش اذیتم میکنه ؟ ازش راحت میشم ؟                                  4-چندتا درس افتاده دارم ؟                          مرسی دعات میکنم

واااای درسته مرسییییییییی ببخشید زیاد سوال میپرسم ... لطفا با شماره ...

عزیزم من الکی نه وقت خودمو میگیرم نه وقت مردمو چرا وقتی توانایی ندارم اینکارو بکنم ولی به امام حسین 90%حدسها درست بوده

فقط بهت علاقه داره وگرنه ازدواج خیر

@هتاوکرد   عزیزم چرا ازدواج نه ؟به ازدواج نمیرسه یا در نهایت من قبول نمی کنم؟همسر آیند ه ی من چه مشخصات ظاهری و شغلی داره؟چه زمانی و کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم

عزیزم من الکی نه وقت خودمو میگیرم نه وقت مردمو چرا وقتی توانایی ندارم اینکارو بکنم ولی به امام حسین ...

افرین منم هر چی حس کنم میگم هر چی حس نکنم نمیگم

شمااگ حس کردی برای ازدواجم بگو اون اقا میادخواستگاری؟باکی عاقبت بخیر میشم باهمین؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2810