2777
2789
عنوان

چکار کنم حساس نباشم

112 بازدید | 20 پست

دیشب تولد شوهرم گرفتم 

فامیل نزدیک خودم و شوهرم دعوت کردم

پدر کادر و برادر خواهرا 

از رفتار مادرشوهرم حرصم میگیره 

بین اون همه بچه کلید میکنه رو نوه دختریش 

اینقدر قربون صدقه میره بغل میگیره میبوسه 

اون وقت مامان خودم به یک اندازه حتی نوه های اون طرفی که ارتباطی باهاش ندارن تحویل میکیره 

از لباسشون تعریف میکنه از شعری که خوندن 

منظورم اینه فرق نمیزاره

ماذرشوهرم برا اون نوه دختریش یه دفترچه خرید بود برا بچه من نخریده بود 

دخترم اومد به بچه بده از دست دخترم گرفت اون بچه را صدا میزد میگفت بیا بگیر دیگه برا تو خریدم 

یا اینکه توی جمع اعلام میکرد که اون نوه برای دایی که شوهر من باشه نقاشی کشیده و به عنوان هدیه آورده که البته برای من خیلی دوست داشتنی بود و من همونجا قاب کردم گذاشتم رو اپن

ولی وقتی دخترم یه کاردستی که برا باباش درست کرده بود میداد لب از لب باز نکرد مادرشوهرم یه آفرین نگفت 

ببخشید ولی نوه ها دختری عزیزترن حتی برای ما و تو فامیل ما حتی خانواده خودم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عقده‌ای

یعنی دخترت و دخترخواهرشوهرت هم‌سن هستن و اینجوری رفتار میکنه؟ 

اگه آره توی جمع تا میتونی دخترتو تشویق کن. هرجا که مادرشوهرت هست و حدس میزنی چیزی برا اون نوه‌ش خریده باشه تو هم حتما برا دخترت یه چیزی از قبل تهیه کن. این‌جوری که گفتی نگران اعتماد بنفس دخترت شدم. 

یعنی علنی ؟من مامانم خیلی حساس بود که فرقی نذاره

اره مثلا مامان بزرگم ما نوه هارو خیلیییی دوس داره ولی از بچه ها داییم اینا متنفره🥲کارش بده ولی خب

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

سمت مادرم براپدربزرگم نوه های پسری محترم وباارزش بودن مخصپصا پسرباشه

ولی بنظرم حساسیت به خرج ندادی مادرشوهرت یانباید تعریف نکنه یااینکه اگه خیلیم دوست داره بخاطر پسرش و بچه بودن دخترت تعریف میکرد ازکاردستیش ولی جلوبیشعوری آدمارو نمبتونیم بگیریم که مطمئن باش اونایی که اشنانبودن بامادر شوهرت باکارایی که کرده اشناشدن بیخیال خودت تعریف کن 

چه طوری اینقدر ناراحت میشم از این رفتارها خودم اذیت میشم خیلی

از تولد شوهرت لذت میبردی جای این ک ببینی فلانی چکار داره میکنه راحت از حرکات دیگران ردشو ک ب خودت بتونی ارامش بدی

چه عقده‌اییعنی دخترت و دخترخواهرشوهرت هم‌سن هستن و اینجوری رفتار میکنه؟ اگه آره توی جمع تا میتونی دخ ...

دختر خواهر شوهرم بزرگ‌تره 

دخترم توجهی نمیکنه چون عز طرف خانواده  خودم خیلی ساپورت میشه (البته ما فرق نمیذاریم بین نوه ها)

اما خودم به شدت ناراحت میشم

سمت مادرم براپدربزرگم نوه های پسری محترم وباارزش بودن مخصپصا پسرباشهولی بنظرم حساسیت به خرج ندادی ما ...

نمیدونم چه طوری این حس از خودم دور کنم 

خود خوری میکنم 

البته حواسم به شدت هست رو دخترم تاثیر نزارم و اونو حساس نکنم 

ولی خودم بدجور کینه به دل گرفتم 

نمیدونم چه طوری این حس از خودم دور کنم خود خوری میکنم البته حواسم به شدت هست رو دخترم تاثیر نزارم و ...

میتونی به شوهرت بگی که به مامانش گوشزد کنه بچه اعتمادبنفسش میاد پایین اگه درونگراهم باشه شاید شما متوجه نشین خودش متوجه میشه وغصه میخوره گناه داره 

متنفرم ازاین فرق گذاشتنا

دختر خواهر شوهرم بزرگ‌تره دخترم توجهی نمیکنه چون عز طرف خانواده خودم خیلی ساپورت میشه (البته ما فرق ...

حق داری

منم تقریبا همچین شرایطی تجربه کردم. حالا نه به این شدت ولی خب ناراحت شدم.