2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست
یچیزی بهت بگمتو هفته ۱۲ سونو ان تی میدن دیگه درسته؟بعضی دکترا سونو واژینال میکنن که بهتر ببینن دهانه ...

خب عزیز اون دستگاه سونوی واژینال رو هم داخل رحم میبرن؟

اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم ؛ اگه آدم یا حتی همون جنین عمرش به دنیا باشه هرجوری هم باشه میمونهمیگن گر نگهدار من آن است ...

اگه خدا میخواست کاری نشه هیچکار نمیشد درسته؟

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خدا میخواست کاری نشه هیچکار نمیشد درسته؟

شک نکن که همینطوره

آدم تصادف میکنه ماشینش مچاله میشه هیچکی باورش نمیشه آدم زنده دربیاد از تو اون ماشین

ولی میبینی هیچیش نشده

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
شک نکن که همینطورهآدم تصادف میکنه ماشینش مچاله میشه هیچکی باورش نمیشه آدم زنده دربیاد از تو اون ماشی ...

یعنی خیالم راحت؟اگه حتی اونم دلیلش بوده چون خدا نمیخواسته اون بچه بمونه؟

من حتی شنیدم بچه از شیشه ماشین تو تصادف افتاده بیرون هیچکارش نشده

یا از چند طبقه افتاده کاریش نشده

اینا یعنی دیگه ربطی به دلایل پزشکی نداره؟همش کار خداست؟

ولی من خدایی عاشق بچم بودم از وقتی ندارمش انگار زندگیم سیاهه 

همه میگن توکل کن 

چجوری خودمو به خدا نزدیک کنم؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آره قشنگ میذاره داخل میگردونه حتی

خب اون سرش تیز نیست گلم 

ولی ناخون سرش تیزه

فقط یه ذره ناخون داشتم ولی فکرمیکنم با همون این اتفاق افتاده

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی خیالم راحت؟اگه حتی اونم دلیلش بوده چون خدا نمیخواسته اون بچه بمونه؟من حتی شنیدم بچه از شیشه ماش ...

نه عزیزم تو نباید خودتو مقصر بدونی

درک میکنم ناراحتی ولی نباید فکر کنی چون یذره انگشتت فرو کردی این کار باعث شده بچه سقط بشه

شما ایندفعه حتما قبل از بارداری برید زیر نظر دکتر پریناتولوژیست شاید مشکلی هست که باعث سقط شده

خب اون سرش تیز نیست گلم ولی ناخون سرش تیزهفقط یه ذره ناخون داشتم ولی فکرمیکنم با همون این اتفاق افتا ...

خب تیز نباشه ربطی نداره بازم اون دستگاه وارد رحم میشه

نه عزیزم تو نباید خودتو مقصر بدونیدرک میکنم ناراحتی ولی نباید فکر کنی چون یذره انگشتت فرو کردی این ک ...

ممنون عزیزم

ولی هرچی که هست فکرمیکنم قبلش هیچ مشکلی نبود

دقیقا از موقعی که من اینکارو کردم همه چی شروع شد

اللهم عجل لولیک الفرج
خب تیز نباشه ربطی نداره بازم اون دستگاه وارد رحم میشه

خب عزیز من میگم کیسه آبو پاره کردم با ناخونم

اون دستگاه چون تیز نیست باعث پارگی نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج
چند نفری هم گفتن اگه سقط به این آسونی میبود همه دنبال راه های غیرقانونی نبودن یه انگشت میکردن و تمام

واااا خل شدی مگه  با انگشت ب داخل واژن حتی ناخنم داشته باشی مگه بچه سقط میشه یا کیسه پاره میشه اخه؟

دیونه ای ها  به هر حال اون داشته سقط میشده  والا ملت بیست سانت چیز میکنن اون تو موقع حاملگی 

خودتو داری زجر کشی میکنی الان؟

بشین یکم بعد دوباره حامله میشه  برو  اساسی  ببین مشکل از چی بوده اونو پیدا کن  به جای این بچه بازیا

تقصیر تو نبوده عزیزم الکی عذاب وجدان نگیر اولا که دهانه رحم بستست باز نیست که شما انگشتت به کیسه آب بخوره دوما اگه با انگشت کیسته آب بخواد پاره بشه که پس همه باید موقع نزدیکی سقط کنن که سخته وتقصیر تو نبود اون بچه عمرش به دنیا نبود به قول مادرشوهرش روزی خور دنیا نبوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

اصلا ربطی نداره اون داشته سقط میشده،کیسه و بچه خیلی بالاتره اصلا دست شما بهش نمیرسیده .

غصه رو کنار بذارید بدنتونو تقویت کنید ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل بهتون میده.

منم بعداز ۴ماه سقط کردم بعدش خیلی ناراحت بودم ولی همسرم خیلی دلگرمی میداد میگفت مهم نیست اتفاقه دیگه مهم اینه خودت سالمی با همین صحبتا خیلی آروم شدم و بدنمو تقویت کردم سه ماه بعدش باردار شدم الان یه پسر خوشگل دارم.اگه غصه بخوری سخت باردار میشی بهش فکر نکن