2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست
تقصیر تو نبوده عزیزم الکی عذاب وجدان نگیر اولا که دهانه رحم بستست باز نیست که شما انگشتت به کیسه آب ...

خب عزیز انگشت نازکه و خب با فشار میره داخل

اگه آدم افتادگی رحم داشته باشه انگشت میرسه داخل و به کیسه آب

مگه سونوی واژینال میرن داخل رحم نمیبرن؟خب پس انگشتم میرسه دیگه و داخل هم میتونه بره

اللهم عجل لولیک الفرج
خب اون سرش تیز نیست گلم ولی ناخون سرش تیزهفقط یه ذره ناخون داشتم ولی فکرمیکنم با همون این اتفاق افتا ...

بببین من بچه سقط شده با به همراه کیسه اب دیدم تو با دستای خالی اگه بتونی اون کیسه رو پاره کنی جایزه داره فک کن میخاستن بچه رو از داخلش دربیارن غسل بدن خاکش کنن هرچی زنه چنگ مینداخت کیسه رو پاره کنه نمیتونست اخرش قیچی کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بببین من بچه سقط شده با به همراه کیسه اب دیدم تو با دستای خالی اگه بتونی اون کیسه رو پاره کنی جایزه ...

واقعا.اینقدر سفت و محکمه؟تو بیمارستان که راحت پاره میکنن

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بایا خخخ نمیرسه والا بلا

پس چرا اینطوری شده؟آخه همون موقع انگشتمو بردم خونی شد

دیگه بعدشم خونریزی نداشتم از روز بعدش تا دو روز آبریزش داشتم

بعدش انقباض گرفتم یک ساعت شدید دیگه بعدش کیسه آبم پاره شد

اللهم عجل لولیک الفرج
پس چرا اینطوری شده؟آخه همون موقع انگشتمو بردم خونی شددیگه بعدشم خونریزی نداشتم از روز بعدش تا دو روز ...

من خودم سقط داشتم خونریزی خیلی کم بود اگه با دستمال پاک نمیکردم متوجه نمیشدم برای تو خونریزی داشته قبلشم اما چون کم بوده با ادرارت قاطی میشده نمیفهمیدی  انگشت کردی خورده ب انگشتت 

مطلقا با انگشت پاره نمیشه بهت قول میدم 

دلیل داخلی داشته باید بررسی کنی 

اینو از مغزت بیرون کن

عزیزم بعد این همه انتظار دوره سخت ای هست ک بچتو از دست بدی انشالله ک زودی زود دوباره باردار بشی مطمعن باش مشکل از جای دیگ بودقسمت نبود هر طورم انگشت کرده باشی ک سوراخ نمیشه اگ اینطوره با چار تا خم راست شدن باس بترکه این کیسه اب دوستم تا لحظه اخر بره زایمان از اول رابطه داشته همش نگران نباش با دو تا بند انگشت پاره نشده هر چقدر اگ رحمت پایین بوده باشه اگ اینطوره برای ی جیش کردن باس بش فشار میومد در میومد ک 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عزیزم بعد این همه انتظار دوره سخت ای هست ک بچتو از دست بدی انشالله ک زودی زود دوباره باردار بشی مطمع ...

ممنون عزیزم

منم از ماما و متخصص پرسیدم گفتن نمیتونه دلیلش باشه

ولی خب وقتی به یکی از ماماها گفتم برای افتادگی

گفت اگه خیلی شدید باشه که بازم احتمالش کمه

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزممنم از ماما و متخصص پرسیدم گفتن نمیتونه دلیلش باشهولی خب وقتی به یکی از ماماها گفتم برای ...

نه عزیزم خودت مقصر ندون دیگ قسمتی بود ک خدا براش دلیلی داشت ک نشد هیچ چیز بی حکمت نیست و مطمعن باش تو مقصرش نبودی عزیزم 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
نه عزیزم خودت مقصر ندون دیگ قسمتی بود ک خدا براش دلیلی داشت ک نشد هیچ چیز بی حکمت نیست و مطمعن باش ت ...

ممنون گلم یرام دعا کنین از این فکر و خیالا در بیام 

اگه ۱۰۰۰ نفر بگن تقصیر تو نبوده ولی یک نفر بگه ممکنه بخاطر کار تو بوده باشه،من میچسبم به حرف همون یه نفر میگم پس تقصیر من بوده

اللهم عجل لولیک الفرج
خب عزیز من میگم کیسه آبو پاره کردم با ناخونماون دستگاه چون تیز نیست باعث پارگی نمیشه

اتفاقا اون دستگاه اصلا نرم نیست

ناخن شما مگه چاقو بود که بخواد کیسه آبو پاره کنه

اصلا این فکرارو بریزید دور

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
پس چرا اینطوری شده؟آخه همون موقع انگشتمو بردم خونی شددیگه بعدشم خونریزی نداشتم از روز بعدش تا دو روز ...

بابا دیواره واژنت خراشیده شدن زخم شده انگشت که کوتاه به رحم نمیرسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

بابا دیواره واژنت خراشیده شدن زخم شده انگشت که کوتاه به رحم نمیرسه

امیدوارم که تقصیر من نبوده باشه

نمیدونم کی قراره از این فکرا دربیام

باردار بشم کمتر بهش فکرمیکنم؟حالم بهتر میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج