2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست
۶ساله

من 14 ساله و هنوزم شوهرم بعد از 14 سال همینه و هر وقت دچار این حالت میشه همون تهمت های قدیمی رو میزنه یه بار بهش گفتم بابا تو رو خدا یه تهمت جدید بزن تا دلم خوش بشه تو این سالا یه چیزی از من دیدی هنوز بعد 14 سال میگه قبل ازدواج با کی بودی🤕🤕🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه زنی که خودش شوهر داره دیگه حساسیت داشتن نداره که دختر خوبول کن طرف خودش زندگی داره تو چکارش داری

عزیزم اگه اون خانم بااینکه شوهرداشته باشه براشوهرماعشوه بیادوهرباراشاره کنه به گذشته وخاطراتش رابخوادزنده کنه چی؟؟ بایدچیکارش کرد میشه حرص نخورد؟

ممنونم از حرفاتون سعی میکنم دنبال روانشناس بگردم اما همیشه دوست داشتم من جای دختر عموش باشم تا عاشق ...

اگه فکرت درست شدبیاتاپیک بزن منم تقریبامثل توام بااین تفاوت که دخترعموهه ول کن نیست همش عشوه میادبراشوهرم گاهی اشاره می کنه به خاطره ای که یاداورگدشته  ست شوهرم هیچ نمیگه متینه ولی من حرص میخورم حسابی خصوصاوقتی جایی باشیم اونم باشه بدون کرم ریزی نمیشه خیلی هم تابلوکرم میریزه منم داغونم وهمیشه بحث 

من شب خواستگاذی ازش پرسیدم شکست عشقی داشتید؟گفت نه عشق چیه عشق فقط مادر.....حب تقصیر من نبوده من سوا ...

پس یعنی بهت دروغ گفته ....

کاش دوره اشنایی رو بیشتر میکردی تا بهتر بشناسیش

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
حالا فکر کن دروغ گفته الان میخوای چکارکنی؟ با خودت رو راست باش میتونی ازش جدا بشی؟ اون که الان به تو ...

عزیزم میدونم شرایط سختی داشتی واین حرف من شایدنبایدمی گفتم ولی گاهی ازعشق زیادیه اینکه شوهرتون باگیردادن هامیخوادمطمعن شه مالک قلب شماست شایدعقده کم بینی داره میخوادهربارخودشومطمعن کنه شمادوستش داریدوفقط به اون فکرمی کنیدامااینقدرنادانه ودرگیرخیال خودش که حواسش نیست براآروم کردن دل خودش شماچه زجری می کشی درحالیکه واقعااینونمیخواد

عزیزم اگه اون خانم بااینکه شوهرداشته باشه براشوهرماعشوه بیادوهرباراشاره کنه به گذشته وخاطراتش رابخوا ...

اخه وقتی طرف نیومده با همسر ایشون ازدواج کنه و انتخابش کس دیگه ای بوده

مگه مرض داره الان زندگیشو به اتیش بکشه واسه یه مرد متاهل اونم تو فامیل که ابروشم میفته به خطر

چه فکرایی میکنید😑

اخه وقتی طرف نیومده با همسر ایشون ازدواج کنه و انتخابش کس دیگه ای بودهمگه مرض داره الان زندگیشو به ا ...

قبول دارم حرفتون .ولی منم این مشکلودارم بااین تفاوت دخترعموهه همش عشوه میادتوجمع نه اینکه فکرکنیدمن میگم کلامشخصه ومیخوادبراشوهرمن یاداوری خاطره کنه اشاره میکنه به جریانی که زمان دوستی داشتن من سوال خودموپرسیدم گفتم اینوچکارکنیم بی خیال شیم اخه نمی تونم

من 14 ساله و هنوزم شوهرم بعد از 14 سال همینه و هر وقت دچار این حالت میشه همون تهمت های قدیمی رو میزن ...

ببین من اونهمه شدید نیسم ولی به مراتب در منم هست...نمیدونم چیبگم هم دلم ب امثال تو میسوزه هم خووم

قبول دارم حرفتون .ولی منم این مشکلودارم بااین تفاوت دخترعموهه همش عشوه میادتوجمع نه اینکه فکرکنیدمن ...

خداروشکر میکنم ک ما دخترعموی اینو سالی یبارم نمیبینیم کلا تو این ۷ سال ۳ باردیدیمش

خداروشکر میکنم ک ما دخترعموی اینو سالی یبارم نمیبینیم کلا تو این ۷ سال ۳ باردیدیمش

خداراشکر.ولی دخترعموی همسرمن هرجاماباشیم اونم قشنگ میادوهمش به خاطرات دوران دوستی اشاره میکنه منم ناراحت میشم خواستم به شوهرش بگم ولی ترسیدم زندگیش خراب شه کارماش منوبگیره کاش اینم بره دنبال زندگی خودش فتنه به پانکنه توزندگی ما

عزیزم میدونم شرایط سختی داشتی واین حرف من شایدنبایدمی گفتم ولی گاهی ازعشق زیادیه اینکه شوهرتون باگیر ...

شایدم همینطور باشه که شما میگید اما توی اون حالت اصلا انگار منو نمیشناسه میشه یه آدم دیگه منم توی اون حالت نمیشناسمش حرف های بد و وحشتناکی میزنه که بخاطر هرکدوم از این حرفها آدم راحت میتونه خودکشی کنه فحش نه ها تهمت. تهمت‌های عجیب