2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست
ممنونم از حرفاتون اما چجوری بی تفاوت بشم....حسودیم میشه میگم برای منی ک درگذشته عاشقم نبوده اینهمه خ ...

پس منو چی میگی که شوهرم مجردی همش تایلند بوده....

منم یه مدت تو مخم بود ولی رها کردم 

چون شوهرم منو می‌پرسته و عاشقمه منم چشم پوشی کردم و خودمو بابتش ناراحت نمیکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از حرفاتون سعی میکنم دنبال روانشناس بگردم اما همیشه دوست داشتم من جای دختر عموش باشم تا عاشق خودم باشه🥲شاید درک کردنی نباشه ولی من وحشتنااااک احساسی ام و قبول دارم وسواس فکری دارم

خدا شفات بده    خدا ب داد شوهرت برسه مرد بیچاره     یه دکتر برو   زندگیو براش زهر کردی 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
من هنوز عقد نکردیم اینجوریم ازکجا بفهمم این بیماری دارم؟علائمش چیه

من نمیدونم عزیزم. اگه شدید نباشه با تراپی حل میشه

حالت شدیدشه که قرص لازم داره مثل اضطراب و افسردگیه دیگه.

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
ممنونم از حرفاتون سعی میکنم دنبال روانشناس بگردم اما همیشه دوست داشتم من جای دختر عموش باشم تا عاشق ...

کلی بقیه حرف زدن آخرش گفتی عاشق دختر عموشه

کاش هممون یه جا بودیم میریختین رو سرت میزدیمت مسخره کردی😂😂😂😂

من نمیدونم عزیزم. اگه شدید نباشه با تراپی حل میشهحالت شدیدشه که قرص لازم داره مثل اضطراب و افسردگیه ...

منم همش تو گذشتم البته خیلی شدیدم نیستم و‌زیادی ناراحت میشم شدیدد خیلی گارد دارم دوسدارم ازذالان اگه ییماریه برسی کنم خوب یشم

واااای 😑 آقا اصلا عاشق بوده اره خب ک چی؟ آخرش میخوای چکار کنی؟ دنبال بهونه ای طلاق بگیری؟ خوشی زده زیر دلت؟ برو سرکار یا برو دنبال یه هنری بیکار نمون. خودتو داری تحقیر میکنی 

رفتار تو ب خاطر گذشته ی خودته .ریشه تو گذشته ات داره. احتمالا خودت عاشق یکی بودی ک ولت کرده یا یکی دیگ رو دوس داشته. 

اینو من خودم تجربه کردم .برو مشاوره ریشه یابی میکنه و بهتر میشی. حیفه بخدا مردم اینقد گرفتاری و بدبختی دارن ک میسازن. اونوقت تو از هیچی دنبال داستانی

من راج ب همسرم این فکرو میکنم

عزیز دلم 

ایا زمانی که ابن دختر خانم تو زندگی همسرت بود ه ووعاشقش بوده شماهم بودید اون زمان و با همسرتون اشنا بودید ؟؟؟؟ 

هررر وتفاقی افتادهدمربوط،به زمان مجردی ایشون هست و حق هم داشته که دلش بخواد عاشق کسی باشه حالا به هر دلیلی بهم نرسیدن ! 

و حتمااااا همسر محترم شما چیزهای بسیار بهتر و بالاتری در شما دیدن که خواستن با شما ازدواج کنن و از شما فرزندی داشته باشن ! پط چرا با اون دوتا ازدواج نکردن چون نمی خواست ولی شما رو خواسته !!و الان شما خانووم اون خونه هستید .

ولی اینو بهتوون قول می دم اگر به همین روال ادامه بدید دارید اتش عشق قدیمی رو در دل همسرت روشن می کنی خودت با دستای خودت !!! و اگر فردا همسرت  رفت و با همین خانم خیانت کرد ناراحت نشو چون خودت داری این خانم رو بقل این اقا می ندازی!!!!

به خودت بیا و به زندگیت برس اصلا گذشته همسرت مهم نیست نذار فکر همسرت به اون طرف بره 

خیییلی ناشیانه و بی سیاست عمل کردی .

بشبن سر خونه زندگیت و بدای همسرت خانمی  کن و تنها عشق زندگیش باش. 

مگه خودت مجردی از این چیزا نداشتی؟ اگرم نداشتی بازم دلیل نمیشه گیر بدی بهش تقریبا بیشتر مردا یه عشقی رو قبل همسرشون تجربه کردن ففط شما نیستی.

الانم که پیش تو و داره با تو زندگی میکنه مگه میره پیش اونا یا بت خیانت میکنه؟ 😐 

🩵