2777
2789

دختر من الان ۶ سالشه کوچیکتر که بود یه دوست خیالی داشت که اسمش  نونی بود و ساعتها باهاش بازی میکرد حتی عکس میخواستیم بگیریم دستشو مثلا میزاشت رو دوش نونی من با روانشناس کودک صحبت کردم و گفت از تخیل بالای بچه اس و اصلا نه سعی کن تاییدش کنی و نه تکذیب بیخیال باش نسبت بهش البته خواهرمم کوچیک بود دوست خیالی داشت و مساله خیلی جدی نبود برامون

گذشت تا اینکه یه شب من رو تخت تنها خوابیده بودم دخترم. و همسرم تو اتاق دخترم خوابیده بودن چون یه مدت بود دخترم بهونه میگرفت تو اتاقش نمیخوابید من خواب خیلی عمیقی دارم و اصلا اگه بخوابم دیگه وسط خواب بیدار نمیشن خلاصه اون شب من نصف شب یه لحظه خود به خود فقط چشمام باز شد تو حالت خواب و بیداری دیدم یه موجود کوچولو سیاه پشمالو نشسته پایین تخت و میگه من دارم با تیله های لنا بازی میکنم همونجوریم با تیله ها بازی میکرد و بالا و پایین مینداختشون و من بدون اینکه بتونم حرکتی کنم خود به خود چشمام دوباره بسته شد صبح که بیدار شدم گفتم ای بابا خواب دیدم چه خواب بامزه بودی ولی همینکه پامو از تخت گذاشتم پایین دیدم دقیقا تیله های دخترم همونجا پایین تخت در صورتیکه قبلا نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.