2777
2789
عنوان

📌🖇کیا مهریه شون را بخشیدند ومهریه ندارند میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم تاپیک قبلیتو خوندم میتونم سنتو بپرسم ؟! احساس میکنم مشکل بینتون در حدی جدی نیست که بخواید ...

۲۰ سالمه تازه  ۱۷ عقد کردم تازه یکساله رفتم سر زندگیم

ارزش مهریه ام هم بالاست ۱۰ میلیارده

ولی نصف خونش زیاد که بخواهیم حساب کنیم 2 هست

وخانوادمم راضی نمیشن

شوهرمم میگه من اطمینان ندارم دیگه که تو نخوای این کار را نکنی وزندگیو ترک نکنی آخه یه بارم دعوامون شد رفتم قهر 

الانم بحثمون شده میگه بیا بببخش اگه میخوای زندگی کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار و یک اتفاق هست ،اگر زندگیتون خوبه چرا باید ب فکر گرفتن یا بخشیدن وهریه باشید ،من دختر عمم همسرش فوت کرد پدر شوهرش بچه هاشو گرفت و از خونه بیرونش کرد اونم مهریش رو اجرا گزاشت و12میلیارد مهریشو گرفت 

۲۰ سالمه تازه ۱۷ عقد کردم تازه یکساله رفتم سر زندگیمارزش مهریه ام هم بالاست ۱۰ میلیاردهولی نصف خونش ...

نزار کسی برای شرط و شروط بزاره و به هیچ عنوان هم نبخش مهریه تو

مهریه کمترهم اصلا قبول نکنید مثل من با بقیه عزیزانم

نزار کسی برای شرط و شروط بزاره و به هیچ عنوان هم نبخش مهریه تومهریه کمترهم اصلا قبول نکنید مثل من با ...

شما مهریتون چند تا هست ؟

همسن منی 🥲

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
فعلا کجدار و مریز زندگی‌کن، ان‌شاءالله از خر شیطون‌میاد پایین، البته دیروزم گفتم ظاهرا به قول و‌حرفت ...

بله دیگه حرف از درست شدن وقول وقرار میگم میگه تو از این حرفا زیاد زدی من حوصله ندارم دوباره تکرار بشه خستم

سلام تاپیک هاتو خوندم ، مجموعه ی اشتباهات رو انجام دادی در حالیکه می‌تونستی با مهارت و مدیریت با بدی های اونا مقابله کنی و بهترین زندگی و آبرو رو کنار همسرت داشته باشی .... واقعا غرور کاذب داری ، تا الان فقط پدر و مادرت آسیب دیدن اونا که خوش و خرم هستن و به هدفشون رسیدن فقط تو و خانواده ت داغون شدید ، لطفاً ازینجا به بعدشو درست کن ، زندگیتو در دستت بگیر کمی سیاست و مدیریت داشته باش ، اگر بلد نیستی همسرداری مومنانه ایتا روزانه مشق میده که انجام بدی و زیر یک سال شوهرت میشه بنده ت!!! تو هم جلوی اون حسودا و بدجنس ها مثل ملکه ها زندگیتو می‌کنی تا کور شود هر آنکه نتواند دید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی