2777
2789
عنوان

📌🖇کیا مهریه شون را بخشیدند ومهریه ندارند میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 82 پست

توهمین سایت یه کاربر هست ک شوهرش بهش گفته مهریه تو ببخش تا باهات زندگی کنم اونم بخشیده الان شوهره علنا خیانت میکنه خرجیشو نمیده وقتی هم اعتراض کنه شوهره میگه طلاقت میدم اینم بخاطر حق حضانت بچه ش ک اگه طلاث بگیره بهش نمیرسه مجبوره سکوت کنه لااقل اگه مهریه داشت میتونس درقبالش حضانت بچه شو بگیره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
۲۰ سالمه تازه ۱۷ عقد کردم تازه یکساله رفتم سر زندگیمارزش مهریه ام هم بالاست ۱۰ میلیاردهولی نصف خونش ...

از من ب تو نصیحت بخشیدی پشت گوشتو دیدی زندگی خوبتو دیدی!

دیگ حرف شنوی شوهرت

ترس از دست دادنت

همه میره هوا

ب وقتش ک فیلش یاد هندستون کنه راحت ببخشیدا پرتت میکنه خونه بابات

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالمه تازه ۱۷ عقد کردم تازه یکساله رفتم سر زندگیمارزش مهریه ام هم بالاست ۱۰ میلیاردهولی نصف خونش ...

خونه رو ممکنه بتونه پسبگیره

و اینکه ممکنه بعدا بگه بیا بفروشیم بزرگتر بخریم و دبگه نزنه ب اسمت یا اتفاقی بیوفته مجبور بشین بفروشین

ننوشتم

الان توقباله توجهیزه نوشته نشده؟!

محضررفتید۱۰۰سکه کم کردهیچی ننوشت؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
الان توقباله توجهیزه نوشته نشده؟!محضررفتید۱۰۰سکه کم کردهیچی ننوشت؟!

اصلا قباله جهیزیه ندارم هرچی بوده تو زندگی خردخرد با شوهرم خریدیم نه محضر نرفتم شوهرم قبول نکرد گفت نه نیازه مهریت ببخشی نه نیازه جهاز بیاری

بدم میاد هی میان به اسی میگن سیایت نداشتی. اصلا شوهرش آدم نیست

ادم ک هیچ هار شده فکر میکنه زرنگه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂