mirhashemi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8 عنوان کسی میخاد بیمه عمر بشه یا بچشو بیمه عمر کنه 53 بازدید | 6 پست با نماینده رسمی شرکت بیمه پاسارکاد تماس بگیرید ۰۹۹۶۵۱۸۰۳۱۱ 1403/05/01 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mirhashemi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8 با ماهی ۳۰۰ هزار تومن خودتو فرزندتو بیمه عمر و درمان و بازنشستگی کن با بیمه معتبر پاسارگاد تحت نظارت بانک پاسارگاد و بیمه مرکزی ۰۹۹۶۵۱۸۰۳۱۱پیام بگذارید تا جهت مشاوره رایگان با شما تماس بگیریم
صافکارمحمد عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 376 من سه سال پیش سبزوار سرباز بودم بعد اونجا خودمو بیمه کردم چند وقته توانایی پرداخت ندارم میتونم ادامش بدم یا پولمو از بیمه بگیرم در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
mirhashemi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8 من سه سال پیش سبزوار سرباز بودم بعد اونجا خودمو بیمه کردم چند وقته توانایی پرداخت ندارم میتونم ادام ... سلام بله میتونید برین شعبه بیمه خودتون و ببینین در چه مرحله ای هست
صافکارمحمد عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 376 سلام بله میتونید برین شعبه بیمه خودتون و ببینین در چه مرحله ای هست الان من تهران هستم میتونم اینجا پیگیری کنم در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
mirhashemi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8 الان من تهران هستم میتونم اینجا پیگیری کنم بله شعب بیمه پاسارگاد راهنماییتون میکنند
mirhashemi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8 بله شعب بیمه پاسارگاد راهنماییتون میکنند اگر بیمه شما پاسارگاده و گرنه هر بیمه ای هستین به همون مراجعه کنید