2777
2789
عنوان

برگردم خونه بابا بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 49 پست
مگه خودت خونه نداری؟😐 چه گناهی کردن اونا تا یکسالگی بچه داری کنن؟ شوهرت و خودت چه گناهی کردین انقد ...

مامانم گیر داده بیا خودم اصلا سختم نیس کنار میام با این شرایط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکلی نداری استراحت مطلق نیستی خونه خودت بمون من تازه استراحت مطلقم خونه خودمم دوهفته رفتم خونه یکی اصن حال روحیم خوب نبود  اومدم خونه خودم خونه خودم راحت ترم  یاهم بگو مامانت بیاد بعضی وقتا کارای خونتو کنه بعد بره اینجوری بهت اسون تر میگزره هم خونه خودتی ادم تو خونه خودش راحت تره 🥲

دیگه سه ماه  کافیه. اونم‌چون دوقلو بودن وسخت بوده. الان دیگه بهتره خونه خودت باشی. روزهای اول سخته.وشاید احساس کنی نمیتونی ازپس کارهای خونه بربیای. بعد عادت میکنی. مادر شوهرت هم که نزدیکه میتونه کمک‌حالت باشه.

پارسا پسرمامان😍
اگه مشکلی نداری استراحت مطلق نیستی خونه خودت بمون من تازه استراحت مطلقم خونه خودمم دوهفته رفتم خونه ...

نه بابا استراحت کجا بود . حاملگی داشتم الان اتفاقا دلم برای روزگی هام تمیزکاری و... تنگ شده 

چجوری ینی؟ کارارو چجور انجام میدای؟

عزیزم انسان به هر شرایطی عادت میکنه .نمیگم اسون بود .هنوزم برام اسون نیست بچه هام میرن کلاس سوم .اما باید بپذیری خودت زندگیتو مدیریت کنی .نهایت خسته شدی یک هفته برو بمون یه خستگی در کن بیا .یا ماهی یبار مامانت بیاد چند روز بمونه کمک حالت بشه ولی اینکه مدت طولانی متکی به کسی باشی خیلی خوب نیست .