2777
2789

سلام امروز پسرمو بردم واکسن ۴ ماهگی بزنه وزنش کردن هشت و هفتصد بود وزنش گفتن خیلی زیاده بهدخط قرمز نزدیک شده به زودی به قلبش فشار میاد زیاپ تپلم نیستا شیرخشک میخوره پستونک نمیخوره من چطوری گریه میکنه شیر میخواد ندم چطوری کم کنم اخه

دو تا بچه دارم

بهداشتی ها همیشه ته دل آدمو خالی میکنن

هیچی بارشون نیست 

برای کنترل ببرش متخصص کودکان 

نظر اونه که مهمه 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

ببین شاید یکم خوش خوراک تر بوده خوشت اومده زیاد بهش دادی معده ش بزرگ شده.

ببین هر گریه ی بچه الزاما مال گشنگی نیست که خیلی وقتا خوابشون میاد. خوش اخلاقه یانه؟ دخترخواهر منم خیلی تپل بود هرسری بهداشت دعواش میکرد. الان که بزرگ ترشده و راه میره خوب شده دیگه اضافه وزن نداره

دو تا بچه دارمبهداشتی ها همیشه ته دل آدمو خالی میکننهیچی بارشون نیست برای کنترل ببرش متخصص کودکان نظ ...

دقیقا . منم تحربه خوبی از مرکز بهداشت ندارم انقدر که یه بار دعوام شد با مسئولش بچه یک سال و خورده ای بود دیگه هم نبردمش سر هر ماه خودم وزنش و قدش رو میگرفتم روی نمودار میزدم . فقط میبردم واحد واکسن . مشکل و ابهامی در رشدش داشتم هم از دکتر می پرسیدم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ی چیزی از نی نی سایت یادگرفتم همیشه دعامیکنم اون کاربرو.

میگفت بچه تونو هر یک ساعت و نیم، دو ساعت بخوابونین.

چون تو همون تایم خسته میشه اگه خودت زودتر نخوابونیش خستگیش زیاد میشه قاطی میکنه بعد به سختی خوابونده میشه و هم خودشو اذیت میکنه هم شمارو.

منم براهمین اینکارو میکنم هر دوساعت ۲۰ دقیقه میخوابونمش.

یعنی بااینکه هنوز خوش اخلاقه چشمش قرمز نشده.

به همین خاطر اشولا خیلی بداخلاق و با گریه ندیدش کسی

سلام عزیزمببین شاید یکم خوش خوراک تر بوده خوشت اومده زیاد بهش دادی معده ش بزرگ شده.ببین هر گریه ی بچ ...

وقتی بیداره میتونم سرکرمش کنم ولی وقتی خوابه گریه میکنه بدخواب میسه بیدار میشه. اره خیلی اخلاقش خوبه خوش خنده و ناز. گریه الکی نداره کلا. میگم دندون در اوردی وزنش میریزه قبول نمیکنن

اره هر دفعه اعصابمو سر یه چیز خرد میکنن و استرس میگیرم

من سر پسر بزرگم اینقدر استرس گرفتم که تجربه شد پسر کوچیکمو فقط برای واکسن میبرم 

چیزی هم گقتنی ، میگم زیر نظر متخصص هست 

همه چی اوکیه 

نمیزارم توضیح بده 😁

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
وقتی بیداره میتونم سرکرمش کنم ولی وقتی خوابه گریه میکنه بدخواب میسه بیدار میشه. اره خیلی اخلاقش خوبه ...

پس به متخصص نشون بده.

من که فقط برا واکسن میبرم.

هرماه پیش دکتر میبرم چکاب

چه شیر خشکی میدی؟ اپتامیل خیلی خوبه الکی بچه رو چاق نمیکنه 

هر دفعه چند میل میدی ؟ حجم شیر رو کم کن و بین شیرا یه کوچولو آب جوشیده خنک شده هم بهش بده جای شیر 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
2810