2777
2789
عنوان

خدا جای حق نشسته

304 بازدید | 34 پست

خدا جای حق نشسته 

به نوبت برای همه بنده هاش ، تقدیر و سرنوشت داره 

فقط باید صبر داشته باشیم

یکم به زندگی اطرافیانتون نگاه کنید ،حتی آشفته ترین زندگی ها هم ، نظم دارن 

این ما هستیم که زندگیمونو با تصمیمات اشتباه بهم میریزیم و میگیم چرا خدا کاری برامون نمیکنه 

صدای خدا رو نمی‌شنویم که بهمون میگه تلاش تو بکن و بقیه شو بسپار به من ،خودم درستش میکنم

یه آشنای دوری داریم که زن و شوهر 12سال بچه نخواستن، گفتن دوست نداریم ، بچه مسئولیت داره ، تصمیم خودشون بود دیگه ،

بعد 12سال، اقدام کردن برای بچه ، 5سال بچه دار نشدن ،درمان کردن ، آخرسر با کلی مشکلات و تا دم مرگ رفتن مادر ،سه قلو بچه دار شدن 

الان آنقدر بزرگ کردن بچه ها براشون سخت شده که فقط میگن کاش آنقدر غیرمنطقی فکر نمی‌کردیم 

الان این کجاش ب حق و خده ربط داشت

خب ادم تو ی برهه ای امادگی ی چیزایی نداره اونام در خودشون مالی روحی جسمی توانایی داشتن و مسوولیت فرزند رو نمیدیدن

خب الان مشکلش کجلس

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من چ تصمیم اشتباهی گرفتم

هیچ چیز عجیب و غریبی از خدا نخواستم فقط ی چیزی ک حق طبیعیم هست همه مردم خیلی عادی هر وقت بخوان میتونن داشتع باشن فقط من نه چراااا به هر دری میزنم نمیشه😭😭😭

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
2805
الان این کجاش ب حق و خده ربط داشتخب ادم تو ی برهه ای امادگی ی چیزایی نداره اونام در خودشون مالی روحی ...

اینکه فکر کنیم ما همه چی رو میدونیم و هر موقع ما بخوایم ،باید اتفاق بیفته 

همیشه اینجوریه ؟

متنت خوب تا قبل مثال بارداری اصلا ربطی نداشت

همین بنده خدایی که مثالش رو زدم ، همیشه میگه هر چی من بخام میشه ، من میخام پس باید بشه 

زمان بهش نشون داد که خودت خواستی ،باشه 12سال بچه دار نشدی ولی 5سال تمام ،سختی هایی کشید که آدم برا دشمنش هم نمیخاد ، نتیجه خواستن و اصرار زیادی خودش بود 

من اینطور فکر میکنم 

۱۰ سال گذشته حقم پایمال شده اونا ثروتمند تر شدناما من .....

خودت خواستی .نه؟

چیکارا کردی حقتو بگیری ؟

گاهی وقتا ما عقب میکشیم و می‌سپاریم به زمان ،اینجوری طول می‌کشه ،شاید یه عمر 

ولی نتیجه رو میبینی 

ببین کدوم برات مهمه ، میخای آلان به حقت برسی پس براش بجنگ

مثلا من چ تصمیم اشتباهی گرفتمهیچ چیز عجیب و غریبی از خدا نخواستم فقط ی چیزی ک حق طبیعیم هست همه مردم ...

زندگیتو نمی‌دونم عزیزم 

با خودت فکر کن چکارایی برا زندگیت کردی که شایسته رسیدن بودی ؟

خیلی خوب بود

چه جملات زیبایی

کاش اخرش به این جمله ها ختم نمیشد من کلا به حاملگی و اینا حساس شدمم😭

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
فکر نکنیم کارما یا حق الناس فقط برای همسایه ست ، شامل همه میشه

ولی ب نظرم نه این درست نیست خدا جواب تلاشای آدمو نمیده جواب زحمتاشو...فقط پشت پولداراس...انگار با ی سری از بنده هاش لج داره همش دکمه لغو رو مززنه هر چی میخواد نمیشه.

خودمم هم اهل قرانم هم نماز اماواقعا دیگه به اینا رسیدم

اره من یک تصمیم اشتباه با فشار خانواده گرفتم .هیچوقت خانوادم نمیبخشم باعث شدن با کسی که دوسش ندارم ع ...

متاسفم 

بقیه زندگیتو خودت بساز 

دوست خوب و عاقل بیار تو زندگیت 

سعی نکن یکدفعه ای و با یه تصمیم زندگیتو تغییر بدی

به خودت زمان بده عزیزم 

2810