2777
2789
عنوان

خدا جای حق نشسته

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
خیلی خوب بودچه جملات زیباییکاش اخرش به این جمله ها ختم نمیشد من کلا به حاملگی و اینا حساس شدمم😭

پسر عموم وو زنش ۱۱ساله ازدواج کردن و اصلااا بچه نداشتن...کسایی ک با اونا ازدواج کرده بودن بچشون کلاس ۲و۳بود و اینا تا پای طلاقم رفتن ..سر همین بپه نداشتن و...

هرکس میرسید زخم زبون میزد بهشون..حتی جاری هاش..میگفتن اینا خونه دارن خونه ب چ درد میخوره وقتی اجاقش کوره؟؟ تو هررررر مراسمی میپرسیدن پریا حامله نشدی؟ یادمه ی بار گف نه من کلا دکتر گفته باردار نمیشم...و چقدددد غم داشت

ولی در عین ناباوری سال گذشته خدا ی پسر خوشگل بهشون داد الن ۱سالشه تقریبا....و به شددددت خوشگل و شیرین حالا هم خونه دارن هم ماشین هم بچه دهن همه حسوداشونم سرویس شد 

خواستم بت بگم...بسپار ب خودش خودش هواتو داره عجیییب

متاسفم بقیه زندگیتو خودت بساز دوست خوب و عاقل بیار تو زندگیت سعی نکن یکدفعه ای و با یه تصمیم زندگیتو ...

میدونی خدا نجاتم داد چقدر دلم برای خودم میسوزه هیچکی درکم نمیکرد تازه بدم میگفتن پشت سرم غیبت کردن هیچوقت نمیبخشمشون هیچوقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی ب نظرم نه این درست نیست خدا جواب تلاشای آدمو نمیده جواب زحمتاشو...فقط پشت پولداراس...انگار با ی ...

چندتا پولدار می‌شناسی از نزدیک ؟

حداقل یک هفته باهاشون باشی میبینی که مشکلات اونا خیلی بیشتره فقط با پول ظاهرشو سرو سامون میدن 

خودم تو زندگیم هم فقر مطلق چشیدم هم پولداری 

هر دوش درد داره ،فقط با پول به یه سری مشکلات پیش پا افتاده فکر نمیکنی و مشکلات بزرگی داری که با پول حل نمیشه حتی 

اگه تلاش کردی و نرسیدی ،ناامید نشو ،همه انرژی تو جمع کن و دوباره برو تو دل مشکلات ،مطمین باش میرسی 

اطرافت اگه آدمای موفق باشن، تو هم بالا میری ،ببین با کیا وقتت میگذره ،اینو من تجربه کردم 

چندتا پولدار می‌شناسی از نزدیک ؟حداقل یک هفته باهاشون باشی میبینی که مشکلات اونا خیلی بیشتره فقط با ...

خیلییییییی.میشناسم....و خیلییی دیدم..طرف ب جایگاهی ک اصن لیاقتشو نداش استعدادشو نداش رسید چرا چون پول داش چون سهمیه های مختلف داش...بدون زحمتی

من با آدمای موفق وقت گذروندم...تلاشمم کردم توکل ب خودش هررررسختی ام بگی کشیدم ولی نمیشه...دلپ شکست از خداا خیلیئی زیاد...دیگ دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم ...من هیچیییی کم نذاشتم ولی دیگه هیچ جوره ن نای ااامه دادن دارم ن شرایطشو...تهش خودکشیه اینم اخرین روزامه...ولی خدا خیلی بد ناامیدم کرد

خودت خواستی .نه؟چیکارا کردی حقتو بگیری ؟گاهی وقتا ما عقب میکشیم و می‌سپاریم به زمان ،اینجوری طول می‌ ...

دیگه چقدر زمان!!!

۱۰ سال مدت کمی نیست 

تلاش خواهم کرد 

اما مسیر دشوار است و کوله بار من خالی  !!!

آیا شما راه حلی دارید؟!

میدونی خدا نجاتم داد چقدر دلم برای خودم میسوزه هیچکی درکم نمیکرد تازه بدم میگفتن پشت سرم غیبت کردن ه ...

خداروشکر که همراهی خدا رو حس می‌کنی 

بقیه دیگه مهم نیستن ،به فکر خودت باش ،با آدمای درست مشورت کن 

دیگه چقدر زمان!!!۱۰ سال مدت کمی نیست تلاش خواهم کرد اما مسیر دشوار است و کوله بار من خالی !!!آیا شم ...

من جزییات زندگیتو نمی‌دونم 

ولی تجربه من میگه برای گرفتن حقت ،از راهی وارد شو که نقطه ضعف طرف مقابلت هست 

فکر کن ببین به‌چی ضعف نشون میده از اون راه وارد شو 

خیلییییییی.میشناسم....و خیلییی دیدم..طرف ب جایگاهی ک اصن لیاقتشو نداش استعدادشو نداش رسید چرا چون پو ...

اونی که بی تلاش به پول و موفقیت رسید ، همون‌جوری اتفاقی هم از دستش میده 

هربار که از زندگی ناامید میشی به این فکر کن که خدا با این همه اشتباه ما، از ما ناامید نشد و حق زندگی بهمون داد،اونوقت ما از خودمون دریغ کنیم 

عموی من خودکشی کرد 15سال پیش و هنوز خوابش رو میبینن که میخاد بمیره ولی نمیشه 

مشکلات بچه هاش هم بیشتر شد نه اینکه با مردنش حل بشه

اونی که بی تلاش به پول و موفقیت رسید ، همون‌جوری اتفاقی هم از دستش میده هربار که از زندگی ناامید میش ...

🥲🥲🥲🥲هیشکیو نداشتن و دلیلی ام برا ادامه نداشتن خیلی سخته

اصلاااا...دیدم طرف یهویی رسید از دستم ندادن اصلا

پسر عموم وو زنش ۱۱ساله ازدواج کردن و اصلااا بچه نداشتن...کسایی ک با اونا ازدواج کرده بودن بچشون کلاس ...

🌺💖🌹

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2810